Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet ez ellen tenni?

Mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
Párommal messze lakunk a szülőktől. Havonta egyszer megyünk haza. Ilyenkor állandóan van valaki a gyerek körül. Viszont ha sír rögtön nyomják a kezembe, és mivel idegen helyen van sokat kell fognom. Ha hazajövünk akkor két három nap nem bírok vele, mert állandóan az ölembe akar lenni, és aludni se nagyon akar nap közben, mert a nagyszülőknél nem sokat alszik nap közben. Teljesen felborul a napirendünk mikor ott vagyunk, egyszerűen nem tudom úgy csinálni ahogy itthon szoktuk, mert főleg anyósom és apósom túlpörgetik a gyereket, nem bírják megérteni, hogy ha altatom akkor ne jöjjenek be a szobába, mert akkor kiverik az álmot a szeméből, és utána persze még nyűgösebb. Másnál is van ilyen probléma?
2012. márc. 26. 11:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Határozottan mondd meg nekik, hogy ilyenkor ne jöjjenek be a szobába, mert így nem tud elaludni! Vagy, ha ebből sem értenek zárd kulcsra az ajtót (már ha lehet).
2012. márc. 26. 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Valahol normális, hogy körülugrálják, hiszen ritkán látják... :)

De ez nem szabad, hogy a baba kárára menjen.

Szerintem is határozottan ne engedd be a szobába, mikor altatod. Kérd meg a férjedet is, hogy segítsen ezt megértetni velük!

2012. márc. 26. 12:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk is ez van. Meg amikor mar altatom, akkor neki állnak a konyhában kiabálni egymással, mert ok így beszélgetnek. Olyankor határozottan kimegyek, és megmondom, hogy csendesebben, mert nem tud aludni a kicsi. Mert oké, hogy nem kell lábujjhegyen közlekedni, amikor alszik, de azért kiabálni sem kene. Meg apos szokása, hogy este furdetes után, amikor mar csak csendes program van, pl olvasás, akkor bejön, és elkezd a gyerek arcába gugyogni meg piszkálja. N, attól kész vagyok. De szerencsére értenek a szóból, ha mondom, hogy ezt vagy azt ne, akkor abbahagyják.
2012. márc. 26. 13:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is bejárogatnak! Tegnap már 2 ora kínlodás után mondtam a férjemnek, hogy menjunk haza, mert az Istennek nem tudtam elaltatni. Idegen helyen nehezen alszik el a kicsi és csak sír, ténfereg... Ja és még az a legjobb, hogy ha sír a kicsi, vagy nyugos, nem hagyják (anyos) hogy én nyugtassam meg, hanem mindent ok akarnak csinálni. Es a gyerek meg csak sír és sír.

14 hos kislány anyukája

2012. márc. 26. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!