Mit lehet koszmo ellen tenni?
Figyelt kérdés
6 hetes babam fejen most lattam a koszmot! Hogy tavolithatom el,es hogy elozhetem meg?2012. márc. 9. 20:36
1/14 anonim válasza:
Használj koszmó elleni sampont. BABÉ koszmó elleni sampon babáknak, nekünk bevált.
2/14 anonim válasza:
Babaolajjal jó alaposan kend be, majd rá egy vékony sapi, dunsztolódik egy kicsit, 1-2 órát, aztán megmosod a haját és el is tűnik. Nagyon óvatosan kefével is meg tudod dörzsölni, aztán a fésűvel kifésülni a darabokat.
3/14 kíváncsicska válasza:
Orvos, recept és gyógyszertár szerintem ez a legjobb és a leghatásosabb.Nekünk ne is jött vissza.
4/14 anonim válasza:
Nekünk is BABÉ sampon vált be.Használtam olajat is,de mindig visszatért a koszmó.
5/14 anonim válasza:
Az olajos megoldás jó, de attól ugyanúgy visszatér a koszmó. A babe sampon nagyon jó. Egy kicsit drága, de megéri, ráadásul nagyon sokáig elég, mert csak keveset kell belőle használni.
6/14 anonim válasza:
nálunk is a babé vált be, drága(2500ft) de megéri és nagyon sokáig elég. Kb 4 hónapja vettem és több mint a fele meg van még...
7/14 sumergo válasza:
Amikor megjelent a koszmó,fürdés előtt 1 órával minden nap bekentem a fejecskéjét Bübchen babaolajjal, majd fürdéskor Bübchen samponnal mostam a haját. Pár nap alatt rendbe jött, és többé nem tért vissza. Azóta is ezt a sampont használjuk.
8/14 anonim válasza:
Én is olajoztam + Babé samponnal mostam meg a haját. Mióta elmúlt, 2hetente 1-szer mosom csak Babéval megelőzés jelleggel. Azóta még nem jött vissza egyszer sem. 1 éves múlt a fiam és alig fogyott a samponból. Nincs túl nagy sörénye és csak egy pötty samponra van szükség.
9/14 anonim válasza:
Az én kislányom hatalmas és rengeteg hajjal született még az orvosok is csodájára jártak meg a mai napig mindenki. Mikor elkezdődött nálunk ez a koszmó mizéria 6hetes volt azt hittem megörülök akármit csináltam egyre több lett.
3,5hétig küzdöttem vele.Mindent ki próbáltam amit itt ajánlottak.
Aztán vettem olíva olajat ezt össze kevertem egy kis babaolajjal(Zöld johnsons) az illata miatt és ezzel kentem be minden nap a kicsikém fejét fürdés előtt fél órával aztán sapi rá és mielőtt megmostam neki Babe koszmó elleni samponnal,átfésültem egy sűrű stil fésűvel,aztán besamponoztam ezt rajta hagytam amíg megfürdettem és a végén mostam le neki.Most már gyönyörű a buksija és még mindig Babét használok minden nap.
10/14 anonim válasza:
Nekünk az olaj és a fürdetőkenőcs vált be. Babe-t használtunk, de ekcémás lett az egész feje tőle. És úgy hallottam, nem mi voltunka az elsők, akik így jártak. A Bübchent nem ismerem, de én is kipróbálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!