Anyukák! 6 hós babának mi vált be koszmó ellen? Babe koszmó elleni samponról tapasztalatok?
Szia!
A legjobb , legegyszerűbb. Sima étolaj, fürdés előtt 1-2 órával kozmetikai koronggal jól bedörzsölöd, samponnal vagy fürdetővel lemosod.Nálunk 1 hét alatt eltüntette.
Szia!
Mi anno kipróbáltuk az "olajozd be a fejbőrét, fésüld meg és utána mosd meg" tanácsot, de az nem használt. Nekünk a BABE sampon vált be, bár azzal is kétnaponta mostam a kis haját 1 hétig, mire végre eltűnt a koszmó... Igaz, azóta nem is jött vissza!!! :-)
Szóval szerintem próbáljátok ki!
17 hós kislány anyukája
Babe sampon vált be, de pl a testápolója már nem. Csak azért írom mert említetted, hogy a naptej nem volt jó.
És nagyon koszmós volt a lányom buksija, de hamar rendbehozta.
Babe sampon nagyon tuti, 7 hónapos kislányomnak teljesen eltüntette a koszmóját, pedig tele volt a kis feje vele.
Igaz, hogy drága, de nagyon sokáig elég.
Szia!
A Babé sampon nagyon jó, de ára is van:)
Nekünk az olajozás nem használt, ezért vettem B.sampont.
Plusz, mivel nyár volt, és meleg, levágtuk 3 milisre a kisfiam haját, és pár hajmosás után eltűnt a koszmó.
Köszönöm a válaszokat!
Mivel az utolsó válaszoló kivételével szinte mindenki dicséri, lehet h kipróbáljuk mi is.
Csak azért vannak kételyeim, mert nekünk a Babé naptej nagyon nem vált be a nyáron. De lehet h a sampon pl nagyon jó ezek szerint ebből a márkából.
Többen irtátok, h elég húzós ára van!
Kb mennyibe kerül egy flakon és meddig elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!