Schauma hamvasító samponról tapasztalatok?
Figyelt kérdés
nekem nem hidrogén szőke a hajam hanem sötét szőke de van egy kis vöröses beütése amit utálok..
használna ellene ez a sampon?tapasztalat?vagy csak hidrogén szőke hajra van?köszi :)
2011. márc. 28. 21:51
1/7 anonim válasza:
Nekem anno melírcsíkok voltak a hajamban, majd az egészet befestettem szőkére. Volt benne vöröses árnyalat is, de a hamvasító sampontól gyönyörű világos lett, és enyhe lilás beütés látszódott a melírozott részeknél.
2/7 anonim válasza:
Én kb lassan elmondhatom, hogy 1,5éve használom, de most vagyok azon a ponton, hogy szerintem meglennék nélküle is...annyit szerintem nem segít, de nemtudom, lehet csak azért mondom ezt,mert amióta szőke vagyok ezt használom..most elfogyott..és elekzdtem használni egy új sampont, ha érzek változást, hogy sárgásabb lenne a hajam, akkor jelzek!:D
3/7 anonim válasza:
a legjobb hamvasító sampon ami ér is valamit. persze csodákat ne várj tőle, de szemmel látható lesz a változás :)
4/7 A kérdező kommentje:
köszi akkor kiprobalom! :)
károsít? hogyan,mennyi ideig kell használni?és mennyi idő után várható változás?
2011. márc. 29. 17:48
5/7 anonim válasza:
nem károsít, de nagyon szárítja a hajad.. szóval utána tegyél rá balzsamot mindenképp! mosd meg vele a hajad, nagyon habzik egyébként, és hagyd rajta a habot kb. 5-10 percig, ameddig időd engedi :)
6/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszi!!:)
2011. márc. 29. 19:08
7/7 anonim válasza:
szívesen :)
egyébként ha nem használna akkor lehet kapni a fodrászkellékesben Flor Illum hamvasító folyadékot, fél literben kell pár cseppet feloldani és öblögetni a hajad vele. Minden sárgás-vöröses színt kivesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!