Makacs koszmó ellen mit tegyek?
Figyelt kérdés
Babe sampont használunk, eleinte segített, de már nem.
Ha lehet, ne legyen méregdrága kence!
Köszi :)
2012. febr. 29. 11:58
1/6 anonim válasza:
Gyógyszertári fürdető kenőcsöt rákened, vársz, utána lemosod. Nagyon szépen felpuhítja. De ha nagyon makacs, akkor lehet, nem koszmó, ekcéma, nekem nagyon véletlenül jöttünk rá a kisfiamnál. Már 6 éves, de a mai napig olyan a feje teteje.... :(
2/6 anonim válasza:
Fürdetés előtt 2-3 órával étolajjal beitatod hajacskáját,alaposan megmosod samponnal,ezt 1x2x megcsinálod el fog múlni!!
4gyermekes anyuka.
3/6 alaszka válasza:
Patikában lehet venni paraffinolajat, pár száz Ft, én minden fürdetésnél bekenem a kis fejét, és a hajlatokat, és még sosem volt koszmója, talán 1-2 mm-nyi helyen, és azt szépen lehozza. Utána a törölközővel áttörlöm az olajos-vizes buksiját. Ha sok haja van, picit nehezebb dolgod lesz, de az olajat akkor is bele tudod dörzsölni, és aztán samponnal megmosni.
4/6 anonim válasza:
Én sima babolajjal kentem be fürdés előtt két órával sapka majd egy óra múlva még kentem rá.Fürdésnék vízzel lemostam és kefével leszedtem a feje piros lett egy kicsit de nem sír és élvezte::))a fésülést.Másnap megismételtem és teljesen lejött elmúlt.Azóta hetente egyszer mosom meg Babe samponnal és nem jött vissza.Ez kb 1 hónapja volt 3 hónapos most!
5/6 anonim válasza:
Én egyszerű sima étolajat használtam. Nem volt itthon babaolaj, mondjuk soha nem is használtam, így olajjal bekentem neki fürdés előtt 1-2 órával, de én sapit nem adtam rá. Gyönyörűen lehozta neki fürdésnél. Kicsit jobban dörzsöltem neki, legutóbb szivaccsal, így élvezte is.
6/6 anonim válasza:
Frezis koszmó elleni olajat vettem anno, és nem kellett dörzsölni a gyerek fejét csak átkenni olajos vattával.
2-3 alkalom után teljesen helyre hozta.
A babe sajnos nekünk sem vált be.
Ez olyan 4ezer körül van, de behozza az árát, mert a férjemnek nagyon zsírosodott a haja és ő használta el, ami megmaradt. (korpásodás és hajzsírosodás ellen is ajánlják)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!