Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Koszmó? Mikor múlik el neki...

Koszmó? Mikor múlik el neki és mi a leghatékonyabb rá?

Figyelt kérdés
Kislányom 7,5hetes hosszú és sűrű haja van kb 1,5 hete koszmós a fejecskéje vettem Babe sampont és olajozom neki foltokban hámlik le de nagyon csúnya szegénynek.
2012. jan. 16. 15:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az én babámnak is volt. Neki nem volt ilyen vészes, elég volt, hogy olajjal áztattam és dörzsöltem, ha jól emlékszem 1-2 hét alatt elmúlt.
2012. jan. 16. 15:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Minden nap mosd neki a samponnal, akkor elmúlik. A lányomnak is sűrű, hosszú haja van, nála is beletelt egy kis időbe, mire elmúlt teljesen. Mondjuk én nem olajoztam, elég volt a sampon.
2012. jan. 16. 15:50
 3/12 anonim ***** válasza:
kisfiamnak is nagyon sürü hosszú haja volt, babaolaj plusz babe sampon segitett. naponta kétszer olajoztuk a fejét puha kefével átfésültük este samponos mosás. jo meleg kell meg ne fázzon a feje arra vigyázz meg az olaj is jobban hat. nehezen tünt el szenvedtem vele rendesen.
2012. jan. 16. 15:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Babe sampon +fürdés előtt fél órával olajozni.mi amikor úgy láttuk,hogy jön fel darabokban,akkor fogtunk egy stillfésűt(nagyon sűtűt,nem a babakefét)és avval fésülgettük és nagyon szépen lejött.csak akkor tudtuk fésülgetni,amikor aludt.
2012. jan. 16. 16:11
 5/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm,annyira dühít hogy olyan csúnya neki a fej bőre..Akkor mosom meg olajozom tovább aztán meglátjuk.
2012. jan. 16. 16:14
 6/12 A kérdező kommentje:
Utolsónak én is lefertőtlenítettem a tűpír fésűmet és azzal fésülgetem neki szépen jön fel de még így is csúnya.A mi kislányunk attól alszik el hogy fésülöm szereti nagyon.
2012. jan. 16. 16:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekünk is Babe sampon segített mindkét gyerkőcnél. Fürcsi előtt negyed órával jól bedörzsöltem a fejét a samponnal, fürdésnél lemostam, gyönyörűen levitte pár nap alatt.
2012. jan. 16. 16:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt ilyen problémánk. Én Babe sampont használtam minden nap. Elég makacs volt a koszmó, ezért beletelt több, mint egy hétbe mire elkezdett kopni. Illetve sokat fésültem. Sokat hallottam az olajozást én is, de nekem azt mondta a védőnőm, hogy azt nem kell, mert csak eltömíti a pórusokat. Így én nem olajoztam. Hát, mindenki másra esküszik. Mindenesetre a sampon bevált. Remélem Nektek is segíteni fog.
2012. jan. 16. 17:20
 9/12 A kérdező kommentje:
Kipróbálom én is úgy hogy negyedórával előtte bekenem vele és utána lemosom! Köszi a válaszokat!
2012. jan. 16. 17:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem se a sampon se az olaj és a fésülgetés se jött be!!Nagyon el voltam keseredve és gondoltam egyet és bekentem a fejét a gyogyszertáros baba testápolóval 2 nap alatt elmúlt és azóta se jött vissza!!igaz én babám majdnem kopasz ,hajas babával nem tudom hogy hogy működne de ha gondolod próbáld ki!!
2012. jan. 16. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!