Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős volt a babád,...

Mennyi idős volt a babád, amikor megtámadta a koszmó?

Figyelt kérdés
Válaszaitokat köszönöm!
2012. jan. 11. 13:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
6 hetesen a fejbőrén és a szemöldökén. Babé sampont használtunk, a szemöldökéről pedig fürdés után textilpelussal dörzsölgettem le.
2012. jan. 11. 13:11
 2/11 anonim ***** válasza:

Hát nem támadott, hanem csak úgy előjött :) (bocs, de ezen mosolyogtam egy picit) :)

Szóval kb 1 hónapos volt, jó pár fejmosás és kapargatás után tűnt el. Azóta is babé koszmó elleni sampont használunk. 14 hós. Még egyszer 6-7 hósan újra előjött (megtámadta), akkor első kapargatásra lejött.

Olaj-rajtahagyni-kapargatni finoman-babéval megmosni - nálunk ez bejött.

2012. jan. 11. 13:11
 3/11 anonim ***** válasza:
pár hetes volt,és nem a haját,hanem a szemöldökét.a haját kezdetektől babé koszmó elleni samponnal mostuk,így azon nem jött ki,de a szemöldökén igen.pár nap alatt elmúlt,azt is mostam minden este samponnal és kentem olajjal
2012. jan. 11. 13:22
 4/11 anonim ***** válasza:
2szer tért vissza aljasul, olyan 1-2 hónapos kora körül.
2012. jan. 11. 13:39
 5/11 anonim ***** válasza:

1.5-2 hónapos volt a lányom mikor koszmós lett a feje és a szemöldöke,de rettenetesen:(

Kb 1 hónap kellett hogy helyrejöjjön.

2012. jan. 11. 13:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Kisfiamon 3 hetesen jelentkezett de hiába tüntetem el 2 hét múlva visszajön. :( Most 5hónapos és jelenleg is koszmós de szerencsére őt nem zavarja...
2012. jan. 11. 13:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Lányok, már írtam régebben, erről, hogy csipkével kell mosni a fejét. Kis csipketerítóvel a nagyinak tuti van a szekrényén kis horgolt csipketerítő. Fürdeted, a fejecskéjét átdörzsölöd a horgolt terítővel, és soha de soha nem lesz koszmós. Ha nem mosod vele, és előjön a koszmó, akkor 2-3 alkalommal átsimogatod vele a fejecskéjét, és nyoma sem lesz az aljasul támadó koszmónak.
2012. jan. 11. 14:57
 8/11 anonim ***** válasza:
pár hetes volt, megörültem h mégis szőke lesz, mert kezdett szőkülni a szemöldöke, de felvilágosítottak h koszmó. Fene se gondolta h a szemöldök is koszmósodhat, a háziorvos szülésem után elhadarta a mondandóját és lelépett. Most már ezt is tudjuk:-)
2012. jan. 11. 21:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Kb. 3 hetesen!

Kérdeztem dokit mit csináljak, hogy elmúljon azt mondta rózsamézzel kenjem..... :S

Védőnőt is megkérdeztem ő meg azt javasoltam olajozzam éjjel nappal... :S

Na mondom ez jó!

Semmit nem fogadtam meg, bementem a gyógyszertárba és mondtam adjanak valamit, persze hogy a legdrágábbat ajánlották a BABÉ koszmó elleni hajsampont....!

De megérte mert egy hét alatt rendbe rakta a fejét! :D Nem azt mondom én hogy mindenből a drága a jó de erre sokan esküsznek :D

2012. jan. 11. 21:52
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

A fiam valamikor az elején volt koszmós, csak nem emlékeztem, mikor.

A lányom már elmúlt 6 hetes, és nem tudtam, hogy ezt akkor elkerüljük vagy még beleeshetünk?

de látom, még később is előjöhet...

Mi ennek az oka? Tudja valaki?

2012. jan. 12. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!