Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A koszmo meddig jöhet elő a...

A koszmo meddig jöhet elő a babák fejbőrén?

Figyelt kérdés
A kisfiam már lassan 2,5 éves lesz és még mindig van rajta, létezik az hogy ez koszmó? A babe koszmó elleni sampon használ, de kb. 3-4 nap múlva visszajön. Mi ez?
2011. szept. 19. 08:33
 1/4 anonim ***** válasza:
az én fiam 5 éves időről időre neki is előjön még. Nem tudom én se miért, pedig kezeljük
2011. szept. 19. 08:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia, ne aggódj, az én legkisebb kislányomnak is legalább 5 éves koráig (ha nem tovább) volt koszmós a fejbőre, de előbb-utóbb elmúlt. Sőt, a kicsi fiam most 2 hónapos, de már most nyilvánvaló, hogy neki is meggyűlik a baja ezzel a problémával. Nagyobb bajuk se legyen!
2011. szept. 19. 08:52
 3/4 anonim ***** válasza:
4 éves lányom fején is van. Mindent kipróbáltam már,az olajtól a gyógyszertári készítményekig...
2011. szept. 19. 10:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Olyan terméket keress, ami gyógynövényes, természetes..én már egy ideje ezekben bízom csak.

Koszmónál én Frezidermes koszmó elleni olajat vettem.

Nem csak a kezelésben volt jó, hanem a megelőzésben is.

Kb 4-5 alkalom után megszűnt a koszmó.

2012. ápr. 17. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!