Hogy fog megtanulni kúszni, mászni a babám, ha nem szeret hason lenni?
Figyelt kérdés
Kislányom lassan fél éves és még csak hátról-hasra fordul. Kb. 5 percet bír hason, utána reklamál, hogy fordítsam vissza. Persze fél perc sem telik el, megint hason van és újra sír. Ha nincs 5 perceknél többet hason, akkor hogy fog elkezdeni kúszni? Volt valaki ilyen helyzetben?2012. márc. 25. 23:47
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Amit az elso linkelt, az ismet egy penzkidobasi lehetoseg aggodos anyukaknak. :-)
Meg fog tanulni a babad kuszni, maszni, ne aggodj. Egyszer csak eljut arra a szintre, hogy tudja es kesz. Nincs olyan egeszseges felnott, aki csak a hatan fekudne. :-) a te babad is meg idoben van, nem kell surgetni.
3/4 anonim válasza:
Az én kislányom 6 hósan fordult mindkét irányba. Amíg én tettem hasra, utálta,amint magától fordult oda,onnantól szerette. Szinte csak hason játszik azóta. 8 hósan elkezdett kúszni. De a mai napig nem hajlandó hason aludni.
4/4 anonim válasza:
A lanyom is 6 honapos kora után tudott fordulni, és utalt hason lenni. Nem kúszott, amikor mar forgott, akkor gurult minden hova. :)
Aztán 8 honaposan felult, 2 napra rá felállt, 1 hét múlva mar a butorok menten kapaszkodva lepegetett. Meg nem volt 9 honapos, amikor minden előjel nélkül egyszer csak elkezdett mászni is. És 10,5 honaposan meg elindult. Pedig én is aggódtam eleget, jártunk gyogytornara, talán az segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!