Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10. hetes fiam utál hason...

10. hetes fiam utál hason lenni, egyből elkezd sírni. Hogy fog így megtanulni mászni? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Fog ne izgulj.A lányom is utált hason lenni nem is nagyon volt mig ilyen pici volt.Aztán napközben szépen fokozatosan egyre tovább birta(kellett mert nem nagyon tartotta meg a buksiját úgy.
2009. aug. 10. 22:03
 2/7 anonim ***** válasza:
majd mikor tud forogni, nem fogja utálni.és ha lefekszel vele szemben?
2009. aug. 10. 22:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 5 hónapos lesz, és ő is utált mindig hason. Mostmár megfordul, de 2 per múlva elkezd sírni, hogy fordítsam vissza. Ő sem emelte sokáig a fejét hason, aztán egyik napról a másikra elkezdte: 3 hónapos korában. Ne nagyon erőltesd, mert mégjobban megutálja.
2009. aug. 10. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Gondolod, hogy ovis korában is a hátán fekszik?

Ne izgulj, majd ha akar, mászik! Ne forgasd! Most mást tanul! Lógass felé érdekes dolgokat. Kis csengőt, amit rugdoshat a lábával.

Keresd meg az Anya, taníts engem" című könyvet. Hétre bontva hasznos játékok vannak benne.

Ne erőltesd, ő jobban tudja, mikor kell kezdenie.

2009. aug. 10. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is utált hason,pedig nekünk előirás volt,hogy 3óránként 10percig legyen hason.Alig tudtuk teljesiteni.Most 5hónapos lesz,magátol hasra fordul és nagyon szeret ugy nézelődni.Szinte egésznap ugy van.
2009. aug. 10. 22:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak megerősíteni tudom. 7 hós fiam szó szerint üvöltött ha hasra került, így kb 3 hetesen át tudott már fordulni hasról hátra, annyira gyűlölte! Mióta forogni tud, le sem lehet lőni, rengeteget játszik hason. Aggódtam én is, de már tudom, h alaptalan, ne izgulj, az idő ezt is megoldja :) M.
2009. aug. 10. 23:32
 7/7 anonim ***** válasza:

10 hetesnek még nem "feladata", hogy hason legyen!!

én 3 hónapos korában kezdtem el 5 percekre hasra tenni (ronda dolog, de van egy lcd-tvnk, rákötöttem a gépre, vukot bekapcsoltam, a főcimzenet hasalva nezte)

negy honapos korara mar jatszószőnyegen is elvolt, forgott jobbra balra, pedig nem is kellett még neki!

most öt hós, már párszor "tolat", lassan rájön, hogy kell kúszni.

nem kell sietned, tényleg, ők tudják. a lényeg, hogy ne utálja, csinálj valamit, amitől élvezi. utána úgyis ottlesznek a játékok, amiket begyűjthet, meg más a világ.

ja, gyógytornász szerint "gyereknek földön a helye" 4 hós korától, 3 hós korától napi negyedóra, de én nem erőltettem, csak amennyit élvezett.

arra figyelj majd, hogy habtapira tedd, mert a babám először ágyban hasalt, rájött, hogyha húzza a lepedőt, akkor "odajön" a játék, és most elég sokszor kapirgálja a padlót hátha közelebb tudja csalni a játékot :))

2009. aug. 11. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!