Már nem fog megtanulni mászni?
Szia!
Szerintem semmi baj nincsen. Az én lánykám is ezt csinálta, utált hason lenni, és nem is mászott soha. Ő rögtön elindult, a mászás nálunk kimaradt. Vagyis mászott, kb. 2 éves korában jött rá, hogy úgy is lehet közlekedni! :-)
Mostmár 6 éves, egészséges nagylány.
Ha nagyon zavar, akkor említsd meg a védőnőnek vagy dokinak.
Jó babázást!
6 éves és 3 hós csajszik anyukája
Én ajánlom, hogy keresd fel őket a kicsivel.
Nem hinném, hogy baj lenne, de ha valamit mégis találnak (izomgyengeség, stb..), akkor ők szakszerű segítséget tudnak nyújtani. Nagyon kedvesek, és aranyosak.
Nem rendelnek felesleges kezeléseket, mert az én kislányomnál sem találtak semmit.Sőt még jól meg is dicsérték!..:)) Csak én voltam kicsit megijedve, hogy nem stimmel valami.
Sok sikert..
Szia! Az én lányom 7,5 hónapos és nem mászik csak hátrafelé kúszik. Szoktam tanítani mászni előre, lerakok egy játékot 1-2 méterre tőle ami nagyon érdekli, mögé térdelek és pakolgatom a kezeit lábait, közben mondogatom, hogy egyik kéz másik kéz egyik láb másik láb. Nagyon élvezi és néha már a kezét is rakja magától. Nagyon boldog ha megvan a jaték, és rögtön visszafordul. Nem hiszem hogy gond lenne a babáddal. Esetleg ha 9-10 hónapos koráig sem akar semmit csinálni akkor érdemes fejlesztésre vinni. Szerintem próbáld ki így!
Gyógytornász anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!