Milyen gyakran szexeltek a babátok megszületése óta?
Hát mi a terhesség alatt ugyanannyit szexeltünk mint "fénykorunkban" :) Aztán megszületett a fiam, és a 6 hét letelte után vissza is tértünk gyakoriságban, csak nekem olyan hatalmas problémáim lettek a testemmel meg az önértékeléssemmel, hogy tuti hogy ezért nem kívánom magát a szexet annyira :(
Megnyúlt a bőröm, tiszta csík lett a hasam stb. A kilók ugyan lementek és igyexem sportolni is de nem vagyok megelégedve egy kicsit sem magammal.
Amúgy az én férjem is 3 műszakozik, ha nem alszik itthon akkor másnap délelőtt ha hazajön akkor vagyunk együtt, ha itthon alszik akkor is megoldom, de nekem nem okoz már olyan jót mint régebben :(
Most a második babámat várom, na azóta egy katasztrófa, jó ha havonta egyszer rászánom magam..:((
Az első gyerkőc másfél éves, egésznap alig alszik, baromira kimerítő mindent nekem kell csinálnom és a terhesség miatt még álomkóros is vagyok, a szex utolsó helyre került kb.
Már félek hogy mikor fogja szóvá tenni a férjem(bár még többet dolgozik mint valaha).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!