Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónaposan kezdik?

Hány hónaposan kezdik?

Figyelt kérdés
Hány hónapos volt babád mikor kérdezted tőle hol a keze vagy hol a nyelve és ő mutatta?

2012. márc. 22. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Kisfiam még nem volt egész 13 hónapos, amikortól mutatja, hol a füle, ha kérdezzük Tőle, de ennyi. Most 15 hónapos, de még csak ennyit mutat, de ezt nem csak magán, rajtunk is.
2012. márc. 22. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Valahogy 1 éves kora óta tudja, hogy hol a szeme (máson is mutatja), most 13 hónaposan tudja hol a füle, és ennyi. A többi testrésze nem igazán érdekli :)
2012. márc. 22. 22:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi :) Akkor valszeg nemtudatos vagy nem tudom... Ma fürdésnél a 9 hónapos lánykám ha kérdeztem hol a keze fel emelte a vízből és nézegette, meglepődtem de megismételtük vagy 4x reakció ugyan az volt! Utána kérdeztem hol a nyelve ő meg kinyújtotta...... Tudom én hogy kis okoskák ezek a kis emberkék de így még furibb hogy ti is írjátok hogy jó egy évesen csinálják más babák...... Eddig én is idősebb babákat láttam ilyet produkálni :) Mondjuk a tapsi tapsi meg nem megy ha 20x kérem se :D :D Nem értem én ezt! Azért köszönöm még 1x :)
2012. márc. 22. 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Én egy közösségi oldalon egy klubban olvastam, hogy írt egy anyuka és azzal dicsekedett, hogy az ő 7-8hetes babájának, ha mondja hogy hol a kezed, hol a lábad akkor ő felemeli. Jókat nevetgéltem rajta :D
2012. márc. 23. 15:16
 5/5 A kérdező kommentje:
:D Komolyan! Nah, szerintem nem volt tudatos, mert azóta nem csinálta :) :) De azért 7-8 hetessel dicsekedni? Hm.. arra biztos nem gondolt hogy a túl korai okosság is valami betegség jele...... sajnos!
2012. márc. 24. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!