Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek normális, hogy a...

Szerintetek normális, hogy a védőnő állandóan kibeszél a sógornőmmel?

Figyelt kérdés
Már többször hallottam a sógornőm szájából, hogy a védőnő rólam beszél vele.Volt már elég kellemetlen sztori is, amikor nem adtam neki elég pénzt, akkor megkérdezte tőle, hogy állunk anyagilag. Egyébként jól állunk, csak nagy pénz volt nálunk és annyit nem akartam adni, bár ezek után már semmit nem adok neki, de én nem érzem normálisnak, hogy a védőnő, aki egyébként kétszer volt kint nálam, mégis rólam pletykál.

2012. márc. 22. 19:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
NEM szokás védőnőnek pénzt adni! Neki ez a dolga, ezért kap fizetést! Sőt, kötelessége is kimenni bizonyos időközönként! Szerintem el sem fogadhatná a pénzt! Az meg hogy kibeszél, az már a csúcs! Én biztos, hogy szólnék neki! De a sógornőddel is elbeszélgetnék, hogy a saját háza táján ékeskedjen! Városban, vagy falun laktok? Nem lehet védőnőt váltani? Én orvosnak is csak akkor adok pénzt, ha ki kell hívom házhoz! Most volt, hogy beteg volt a gyermekem, és mivel tudom, hogy mennyi beteg van rendelésen, és nem akartam, hogy még valamit plusszba elkapjon, ezért kihívtam házhoz! Rendelés után kijött, akkor kérdeztem tőle, hogy mivel tartozom! Azt mondta, semmivel! De én adtam neki a pénzt, ő tiltakozott, párom mondta neki, hogy de igenis fogadja el, mert hálásak vagyunk, hogy kijött! Akkor fogadta el! A Ti védőnőtök meg még keveselli is? Na, ne!!!
2012. márc. 23. 13:36
 12/17 A kérdező kommentje:
Van több is szerencsére, nálunk az orvos is pénzért megy ki, bár mondták, hogy nem szeret, 10 napos babákkal járnak a rendelőbe.Már többen lemondtak erről a védőnőről, mert, ahogy öregszik, egyre rosszindulatúbb.Köszi a válaszokat.
2012. márc. 23. 13:54
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem adtam pénzt a védőnőnek,nem én hívom ő jön magától,egyébként meg az a dolga.De a védőnőt ugyanúgy köti a titoktartási kötelezettség,neki sem szabadna kibeszélni a veled folytatott beszélgetést;én biztos beszélnék a főnökével és elmondanám azt is,hogy pénzt követel.

Az orvosnak van egy kiszállási díja amiért házhoz jön,ez nem hálapénz.

2012. márc. 24. 10:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A pofám leszakad, hogy ilyen emberek is vannak. A sógornődet tedd jól helyre. Kutakodjon a saját pénztárcájában! De hogy a védőnő ilyen. Én tuti miután elküldtem délre, panaszt tennék ellene. Az ilyen nem védőnőnek való. És akkor hogy látja el a babákat? Sok pénz sok figyelem, kevés pénz meg kutya füle?

Ne érts férre, nem "neked" pörölök, csak egyszerűen felháborít, hogy ilyen ember is van, és ráadásul gyerekekkel foglalkozik. :-(

2012. júl. 21. 14:54
 15/17 anonim ***** válasza:
7%
Én védőnőként végeztem, bár még nem dolgoztam a szakmámban. Előszöris tudni kell, h a védőnőt nm lehet váltani! Az mindenkinek fix, csak lemondani lehet róla. DE ugyanolyan titoktartás van, mint az orvosoknál! Ezért fel lehetne jelenteni! Meg milyen dolog az, h elvárja, h pénzt adj neki? Oké, míg gyakorlaton voltam, nekem is jól esett mikor kaptam 1 tábla csokit, vagy megkínáltak 1 pohár üdítővel vagy süteménnyel vagy hasonlóval, de spha eszembe nem jutna, h pénzt várjak el vkitől! Oké, nem magas a védőnői fizetés, sőt, nevetségesen kevés a felelősséghez képest, de elvárni az anyától, h adjon... megáll az eszem... ilyenkor szégyenlem azt, h én is védőnő vagyok...
2012. júl. 22. 23:15
 16/17 anonim ***** válasza:
a védőnőnek megmondhatod, hogy tudomásod van arról hogy kibeszéli a magán dolgaidat és hogy átmész 1 másikhoz. Talán akkor befogja a száját.
2014. júl. 9. 18:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne, hogy a sógornőd mindig igaz mond?
2014. aug. 3. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!