Anyukák, apukák, a Lehel téri piacon kapható biohús, biozöldség, amit megvehetnék a babámnak?
Szerintem nem nagyon. Ha a metró felől jössz, a jobb külső részen van egy bio/ökobolt, ott tejtermék, kenyér biztos van, talán zöldség is.
Szombatonként a MOMban van biopiac, kb fél 7-12-ig, ott hús is van. A Ferenciek terétől visz fel a 112-es busz, a Jégbüfénél lévő megállóból, óránként kb 1 alacsony padlós megy.
Az a baj, hogy már nem bízom a nénikben, bácsikban sem, mert amikor megláttam hogy apósom a megpermetezte azt a pár gyümölcsfát a kertjében, amit még csak nem is eladásra szánt, akkor elgondolkoztam, és ráadásul szegényebbek is, tehát ez sem akadály. Faluhelyen könnyen juthat az ember bármihez,akár egy rokontól is.
Én is inkább tőlük veszek a piacon, de szerintem már ez is megbízhatatlan. Talán tényleg az a lényeg, ha csúnya és nem tökéletes, akkor valószínűleg vegyszermentes, de ki tudja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!