Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, apukák, a Lehel téri...

Anyukák, apukák, a Lehel téri piacon kapható biohús, biozöldség, amit megvehetnék a babámnak?

Figyelt kérdés

2012. márc. 22. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nagyon. Ha a metró felől jössz, a jobb külső részen van egy bio/ökobolt, ott tejtermék, kenyér biztos van, talán zöldség is.

Szombatonként a MOMban van biopiac, kb fél 7-12-ig, ott hús is van. A Ferenciek terétől visz fel a 112-es busz, a Jégbüfénél lévő megállóból, óránként kb 1 alacsony padlós megy.

2012. márc. 22. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én babám elég későn kelő, nemigen érnék oda biopiacra, ezért a www.ebio.hu-ról rendeltem neki zöldség-gyümölcsöt, meg Spar-ban is szoktam venni, ott is van ez-az.
2012. márc. 23. 01:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
2012. márc. 23. 08:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a nyáron vettem ott biozölséget! Ausztiából jött és isteni finom répájuk volt! Igaz aranyárban mérték:) De keress öreg néniket, bácsikat, sokan nem kezelik semmivel a zöldségeiket, mert nem érné meg nekik. Én mindig rákérdeztem és mondtam hogy pici babának lesz. Egyébként ránézésre válassz. Ne a szépet, hanem inkább csúnya, picit keress. Az általában vegyszermentes:)
2012. márc. 23. 17:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy már nem bízom a nénikben, bácsikban sem, mert amikor megláttam hogy apósom a megpermetezte azt a pár gyümölcsfát a kertjében, amit még csak nem is eladásra szánt, akkor elgondolkoztam, és ráadásul szegényebbek is, tehát ez sem akadály. Faluhelyen könnyen juthat az ember bármihez,akár egy rokontól is.

Én is inkább tőlük veszek a piacon, de szerintem már ez is megbízhatatlan. Talán tényleg az a lényeg, ha csúnya és nem tökéletes, akkor valószínűleg vegyszermentes, de ki tudja....

2012. márc. 24. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!