Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik olyan baba, aki sosem...

Alaszka kérdése:

Létezik olyan baba, aki sosem sír/sírt, és születése óta minden éjjelt átaludt?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömnek a kislánya 8 hónapos, az enyém meg 9, így gyakran megvitatjuk a babákkal kapcsolatos dolgokat. Azt meséli mindig, hogy a kislány első naptól kezdve átalussza az éjszakát, első 1-2 hétben ő keltette éjjel enni, de mióta a súlya nem indokolja, a kislány alszik. Sosem sírt még igazán, se hasa nem fájt sose, a fogai is kijöttek egy hang nélkül, se szeparációs szorongás, se mozgásfejlődés által okozott zavar nem volt, szinte minden napjuk vidám, azt mondta a lány, hogy ha sírna a pici ő bizony nagyon megijedne, mert akkor tudná, hogy nagyon nagy baj van. Ezzel szemben az én kislányom (2.) hasfájós volt, nagyon sírós volt picinek, a foga is mindig sírással jön, egyetlen éjszakát se aludt még át, és mikor ezeket mesélem, mindig olyan furcsán néznek rám a lány meg az anyósa, pedig nekem a 2. baba, de az elsővel is így voltunk, ringatni kellett, nem aludt az ágyában, stb. Én azon csodálkozom, hogy létezik ilyen gyerek mint az övék, mert ilyet még nem hallottam. Anyósa mindig dicsekszik anyósomnak, hogy az ő menye milyen jól csinál mindent, hogy a baba ilyen kiegyensúlyozott. Szerintetek?
2012. márc. 22. 14:46
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Ez a probléma semmiképp sem anya függő, így ebben az esetben nincs jó, vagy rossz anyuka. Millió egy oka leheet annak, ha hasfájós a baba, de szerencsére már szép számmal van megoldás a problémára. A hasjájás minket sem került el, de elkezdtem az Infacol szuszpenziót adni neki és két nap leforgássa alatt végre sok idő után kaptunk egy nyugodt éjszakát. Ami azóta csak gyarapszik!

Úgyhogy inkább csak baromi nagy mázlista az ismerdősöd!:))

2012. ápr. 19. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!