Létezik olyan baba, aki sosem sír/sírt, és születése óta minden éjjelt átaludt?
Ha hiszed ha nem, tényleg van ilyen gyerek. A szomszédom fia, Zsombi. Az a gyerek születésétől kezdve mintha nem is lenne. Szerintem ha nem adtak volna neki enni, akkor szépen csendben kimegy a konyhába és megcsinálja magának a kaját akár 3 hónaposan. Soha nem sírt, soha nem volt szeparációs szorongása, soha nem fájt a foga, sem a hasa, nem volt rossz napja, nem érzte a frontot, nem zavarta a meleg, de a hideg sem. Nem ébredt éjjel, nappal 2x aludt (már csak 1x, 4 éves) Oviban második naptól ott lehetett hagyni.
Ha nem láttam volna, hogy ez egy gyerek, azt hittem volna, hogy egy játékbabájuk van:-))
Ellenben az enyém....de nem erről szól a kérdés:-D
Vannak ilyen babák. A felmenőim között mindenki (még aki korszülött volt az is) és én is meg a tesóm is ilyenek voltunk. Aztán magszületett a fiam és csak lesnek. Hát kaptam is hideget meleget, mert biztos az én hibám mert elkényeztettem. Sajnos meg is romlott emiatt a kapcsolat, hogy én nem vagyok a tökéletes minta anyuka abból a karcsú fajtából, akinél ragyog minden, és halálra unja magát otthon. Ellenben már minden frankó stresszbetegségen átestem. Mert ugye nem egy kellemes, ha mindig sírva kel a gyerek és több órát még sír passzióból naponta.
Nálunk másfél éves korában hagyott fel a sírós korszakkal, azóta mintha kicserélték volna. 9 hónapos még nagyon kicsi. Akkor még a fiam minden frontváltozást végig ordított, mostanra már csak a hóesés előtti napon tisztelt meg vele.
Könnyű egy nem sírós gyerekkel "jól csinálni", lehet a tieddel meg megőrülne.
Az én kislányom 8 hetes koráig ordított. Azt hittem ez mindig így lesz,majd 9 hetes korától végigaludta az éjszakát,meg se mondták volna,hogy baba van a háznál. Na de most,h jön a foga, újra ébred éjjel és sír. Hát ez van...
9 hós anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!