Igen, a FP ugyanaz, mint a Nania. Nekünk Nania van, elégedettek vagyunk vele. A gyerkőc szeret benne ülni, nekem sincs problémám vele. Elég olcsó is, az ADAC-teszteken közepest kapott, ami egy ilyen árkategóriájú ülésnél szerintem teljesen megfelelő (főleg, hogy az ADAC-teszteket sokkal nagyobb sebességgel történő baleseteket szimulálnak, mint a normál teszteknél).
Ha lenne rá keretünk, akkor Römert vettünk volna, de az anyagiak nem engedik meg, úgyhogy ha fejre állok, akkor sem tudnánk megvenni...
Belinkeled az adac tesztjét? Szerintem nem lett tesztelve. Én nem találtam. Amúgy a pierre cardin is tökre ugyanaz mint a belinkelt fisher p és nania!
Mi maxi cosit vettünk, én spórolok akármin, de a gyerekem biztonságán nem vagyok hajlandó. Az én párom se akart normális ülést venni , mert ő nem ad ki rá 50 ezret, de nekem az a véleményem hogy ha valakinek van kocsija, futja benzinre akkor szerintem ennyit megér a gyerek biztonsága is.
Mi Maxi Cosit vettünk használtan,újonnan 40eFT lett volna,így 15eFt volt.Az Expresszen hirdették és itt volt a városban,így személyesen is megnéztük.Mi ennyit engedhettünk meg magunknak,sajnos.
Ilyesmi,de rózsaszín-mintás huzatú.
Én a teszveszen vettem használtan, de új huzattal jobb márkát. Esetleg nézd meg, ha jó a használt is. [link]
Ettől az eladótól vettem.
Egyet értek a 13-assal, gyerekülés vásárlásnál nekem is a biztonság az első, ettől függetlenül nem gondolom hogy a legdrágább a legjobb még ha a törésteszteken ez is szerepelt a legjobban.
Viszont használtan gyerekülést nem vennék. Ha balesetes volt az ülés, ami kívülről nem feltétlenül látszódik, lehet hogy olyan belső alkatrészek eltörhettek benne, amiket nem veszel észre, viszont fontos.
Én viszont biztos nem vennék használt ülést, akkor inkább egy "fapados" olcsót.
Sokan csinálják azt, hogy hoznak több éves, elhasználódott, ne adj isten balesetes üléseket külföldről, itthon tesznek rá új huzatot, és 80 helyett 20 ezer Ft-ért eladják a Vaterán/Teszveszen. Itt is írta valaki, hogy 15-ért vett egy 40 ezres ülést. Szerintem nem véletlenül adják az eladók ilyen olcsón... Azért az elég gyanús, hogy egy amúgy baromi drága ülést pár fillérért eladnak...
És egyébként egy 5-6 éves ülés már nem is olyan biztonságos, mert az anyaga gyengül, és egy balesetnél már nem véd olyan jól.
Úgyhogy én csak olyantól vennék ülést, akiről tudom, hogy nem volt balesete, nem használták agyon, nem olyan régi az ülés. Szóval csak ismerőstől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!