9-25 kilóig ajánlott ülésből Ti milyet használtok?
Esetleg érdemes lenne még vennem 9-18 kilóig javasolt
ülést? Ha igen, milyen típust?
A gyerekülés számomra is nagy kérdés, mert itt is az a bajom hogy nem tudom hogy az ár-érték arány tényleg azt jelenti-e hogy ami olcsóbb az gyengébb, de abban sem vagyok biztos hogy a márkanév minőséget takar.Persze ot vannak a töréstesztek, de mi mondjuk nem engedhetünk meg magunknak 40ezer körüli gyerekülést.Szóval én tuti 9-25kg-s kategóriát veszek de hogy milyet passz.
2012. márc. 1. 21:42
Nekünk Belleli Tiziano isofixes ülésünk van. Szerintem nagyon biztonságos, jól ki van párnázva, a minőségéhez képest elég olcsó volt!
2012. márc. 1. 21:50
2012. márc. 1. 22:20
Biztonsági szempontból szerintem érdemes lenne 9-18 kg-os ülést venni. Viszont kérdés, hogy anyagilag mennyit szántok rá.
Én úgy gondolom, hogy a márkanév itt igenis sokat jelent.
Persze, nem mindenki teheti meg, hogy 50-60 ezres ülést vegyen, de én egy Naniába akkor sem ültetném bele a gyerekem! Megnéztem, és borzalom!
Nekünk BeSafe van, nagyon szeretjük, elégedettek vagyunk vele!
2012. márc. 1. 23:02
Nekünk ilyen van, s nagyon meg vagyunk vele elégedve
[link]
2012. márc. 1. 23:12
Szintén Besafe-re szavazok, nekem lényeges volt a töréstesztje.
2012. márc. 2. 07:46
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Tegnap 22.20-as:Mi is néztük a Touragoo üléseket, tegnap élőben is. Nekem a huzata borzasztó műszálasnak tűnik, szinte lecsúszott róla a kezem...:(
Tegnap 23.12-es válaszoló:Mennyire dönthető az ülés?(tesztet majd keresek róla a neten)
Én is inkább picit többet áldoznék az ülésre, a biztonság mindenek előtt. Sajnos a BeeSafe már elég húzós,ha jól tudom.
Én is a Besafe-et néztem ki, de tényleg drága. De mi várunk, hátha akciós lesz. Még van egy kis időnk amíg az kell, de mi mindenképpen megvesszük. Én is néztem a Bellelli-t, csak élőben nem tudtam megnézni és így nem merem bevállalni.
2012. márc. 2. 09:32
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Végül a BeSafe mellett döntöttünk. Végig jártuk a boltokat, kipróbáltunk több fajtát, az általatok ajánlottak közül is. Sajnos a legtöbbjét nem ajánlották. :( A Touragoo-t saját magam vetettem el, miután a külső burkolatát szinte kézzel el tudtam "tekerni". A BeSafe már bekötve, és még soha egyik ülésünk sem volt ilyen stabil, mozdíthatatlan, mint ez. Pedig "kezdésnek" bázistalpas Graco hordozónk vot, utána pedig Concord Ultimaxunk, de egyik sem volt ennyire fix, mint ez. Köszönöm mégegyszer a hozzászólásokat, mindenkinek balesetmentes utazást!
2012. márc. 2. 22:47
Kapcsolódó kérdések: