Milyen tápszert használtok és hány hós a babátok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 19:29
1/11 anonim válasza:
7 hós, 6 hós kora óta Milupa 6+ tápszert.
2/11 A kérdező kommentje:
És hány hónapos korig írja fel az orvos receptre?
2012. febr. 25. 19:31
3/11 anonim válasza:
Milupa Pergomin 0+. 4 hónapos lesz negyedikén. Én úgy tudom, 1 évig írják föl, de javítsatok ki ha tévedek. :)
4/11 anonim válasza:
6 hós koráig kell ennie a babának az 1-es tápszert, bármilyet is használtok. Addig írja fel az orvos. A 6 hó után adhatóakat már bárhol meg tudod vásárolni.
Mi korán kezdtük a tápszerezést. 3 hós koráig Beba HA-t használtunk, aztán a Humana HA LC Pufa-t, mert egyik pillanatról a másikra nem fogadta el kislányom a Beba-t.
5/11 anonim válasza:
Első vagyok. Igen, 6 hóig írja fel az orvos (legalábbis nálunk). 6 hós koráig Ő is Bebát evett, de nem írt már utána, mondta hogy vehetek neki bárhol 6+ vagyis 2-es tápszert. Milupát vettünk, mert jóval olcsóbb, mint a Beba. Bevált, ízlik neki. :)
6/11 anonim válasza:
bocsi az off-ért. A kislányom 5 és fél hós most a milumil AR-t eszi. Ezt meddig kell kapnia? Elég laktató ez neki 6 hónapos kora után is szerintetek? Amugy már eszik főzelékeket pépet stb.
7/11 anonim válasza:
milumil Ar egy éves korig adható, abból n incs kettes .
Az Ar és a HA tápszereket 1 éves korig írják fel, mindegy hogy 1-es vagy 2-es.A sima tápszereket pedig 6 hónapos korig írják fel
8/11 anonim válasza:
HA és AR tápszereket 1 éves korig írják, de pl. HA-s tápszerből létezik 2-es is, azt is felírják. A Pregomint, Neocate-ot, Milupa Pepti-t is 1 éves korig írják csak fel hiába marad utána is tejallergiás a baba. Humana Baby Fit-et is 1 éves korig írják.
9/11 anonim válasza:
8-as vagyok. Az kimaradt, hogy fiam 7 hónapos Beba HA Sensitivet eszik, ebből sincs 2-es, és ezt is 1 éves korig lehet feliratni.
10/11 anonim válasza:
Első vagyok, igaza van a 8-asnak, ha AR vagy HA, akkor azt szerintem is felírják 1 éves korig, de ha nincs szükség ilyen különleges tápszerre, akkor veheted a simát 6 hó után, addig meg azt, amit felír a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!