Bogyo110 kérdése:
Babydreams-2 . -es tápszert használtok? Vélemény?
Figyelt kérdés
5 hósak vagyunk és csak 6 hónapos korig irják fel a tápit!(milumil 1 )Kérdésem az lenne hogy ma nézegelődtem és rátaláltam a rossmanos tápszerre össze is hasonlitottam a milumil 2 .-sel és számottevő különbséget nem találtam .Már amugy csak kétszer reggel és este eszünk tápit szerintetek meg veheten najd 6 hós korátol ezt mert sajna nem ál modomban hogy 3000.-ft vegyek maj tápot!2011. jún. 28. 15:07
1/4 anonim válasza:
hát nem valami jó
csomós marad a tápszer semmi íze
nekünk nem vált be..
mi kezdettől a mildibét vettük védőnő ajánlatára
van banános ízű natur , finom nem csomós
gyógyszertárban 1750 ft ba kerül
de végül is a babydreamtól minden jobb.
15 hós kislány anyukája
2/4 anonim válasza:
Mi ilyet használunk 6 hós kora óta,most 9hós. Nekünk bevált.Jól összerázom a cumisüvegben egyáltalán nem csomós,az íze is jó szerintem (: Ha megnézzük az összetételeket tényleg alig van különbség az olcsó és drága tápszer között. A babydream 3 viszont tényleg nagyon csomós hosszas rázás után is.
3/4 anonim válasza:
jah igen,
én a 3-asára gondoltam. lehet hogy a 2 es nem.
első voltam !
4/4 A kérdező kommentje:
akkor majd ki proszáljuk köszike nektek
2011. jún. 28. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!