Nemrég vettünk mi is.. szerintem szuper. Nem fáznak meg a babakocsiban és kényelmes, át lehet rajta fűzni a biztonsági övet is.
De azért ha mondhatok egy tippet, előbb próbáld bele a babakocsiba mielőtt megveszed, hogy jó legyen a méret.!!
Én a brendonban vettem és a pegperego babakocsinkba csak egy féle volt jó.. az egyik nagyon hosszú volt, a másik széles. stb.
Lassan megszületik a 2. babám és hasonlót vettünk a Kikaban. Szerintem szuper jó, mint hogy az elöttem szóló is írta. Nem kell külön takaró.
Csak azt sajnálom hogy a lányomnál annó nem vettem meg.
20:15 vagyok.
Szuper pihepuha a belseje. 100% poliészter. A mosásnál figyelni kell, hogy ne öbblítőzd mert akkor összeállnak a szálak és már nem lesz olyan puha.
Fejrésznél összehúzható, az eleje teljesen lecipzározható.
Jah és még le tudnád írni a szélességét és a hosszát?Köszi
Mikorra vagy kiírva?
Én úgy terveztem hogy a tescoban vett kezes-lábas bundazsákba felöltöztetem éa úgy teszem be ebbe. Mózesba rakom.
A Bundazsák teljesen kiterítve 100x55cm. Amúgy rá volt írva, hogy 0-36 hónapos korig.
A lányom 2,5 éves és tetőtöl talpig belefér. :))
Én szilveszterre vagyok kiírva, de mivel már visszatartáson vagyok a 30. héttől így mindenórásnak számítok. Most hazaengedtek és azóta már sikerült 3 hetet kihúznom. De nagy fájdalmaim vannak a görcsök és a keményedések miatt.
Már jó lenne túl lenni rajta.
Üdv: 34. hetes
Biztosan minden rendben lesz.Azért ha valami van várom az infót!
Addig is szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!