Használtok Tesco-s lila csomagolásu 3-6 kg-ig valo pelenkát? Mi a vélemény rola?
Tenyleg azzal jarsz a legjobban, ha veszel egy kisebb kiszerelest es kiprobalod. Mi kulfoldon elunk, Huggiest hasznalok mar a baba szuletese ota. Amikor eloszor hazalatogattunk nem talaltam meg az otodik uzletben sem Huggiest, igy vettem lila Tescosat, mert sokan dicsertek. Mint ahogyan a Liberot is, csak az draganak tunt.
Hat, en egybol nagy csomag Tescosat vettem, korabban ket honap alatt osszesen nem mostam annyit a fiamra, mint akkor ket het alatt... Egyebkent napi ot peluscsere van, mert ejszaka alszik vegig, akkor volt olyan, hogy ejszaka is ketszer kellett kompletten atoltoztetni, mert nyakig pisis volt. Nappal ugyanez, rengeteg pelus fogyott igy egy nap, napkozben 2-3 ruhacsere is volt. De nem volt szivem kidobni a tobbi pelenkat, gondoltam, hogy elhasznalom addig, de anyukam megunta az allando mergelodesemet is es nemtom hova, de egyik reggelre eltuntette a maradek tescos pelust es hozott egy Liberot. Nah, az azt koveto ket hetben osszesen volt egy atazas hasmenes miatt, majd visszatertunk a Huggies-ra.
Hozzateszem, hogy mi a Pampers-szel is ugy jartunk, mint a lila Tescossal, felolem fel arra is akciozhatjak, akkor sem merem megvenni.
De sok babanal bejon, epp ezert kell kiprobalni minel tobbet (lehetoleg kis kiszerelesut).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!