Amióta nem kell büfiztetni, azóta nem használom én se. :) Szerintem fölösleges volt annyit vennem anno kb.10 db.
2012. febr. 25. 16:40
2/12 anonim válasza:
4,5 éves a lányom, még mindig textil pelussal alszik.
A kis tesó már rég nem használja semmire.
Viszont az első annyira bukós volt, hogy nekünk a 30 db is kevéske volt, így nagyon örültem, amikor "örököltem" még többet.
Most várjuk hármaskát, így hamarosan újra "sok" lesz aktív.
2012. febr. 25. 16:42
3/12 anonim válasza:
Ne dobjátok ki, jó lesz a házimunkához: portörlőnek, konyhai törlőnek stb. :)
Vagy úti törölközőnek (kisebb helyet foglal el, mint a frottír), hányástörölgetőnek (bocs, mi már használtuk ilyesmire)...
2012. febr. 25. 16:48
4/12 anonim válasza:
Én egy textilpelust elvágtam 4 felé és beszegtem őket, így most azokkal törölgetem a lányom száját evés után.A nagyméretűeket nemigen használjuk már.
Csak akkor van a táskámban, amikor tanácsadásra viszem, akkor ezt teszem a mérlegre mikor mérik.De erre a célra vannak szép tündér mintásaink :)
Épp most gondolkodtam, hogy mit kéne kezdeni velük, ez a portörlés ötlet nem is rossz :)
14 hós kiscsaj anyuja
2012. febr. 25. 17:16
5/12 anonim válasza:
Én azzal törlöm a fiamat. 3 és fél éves. Van neki kapucnis törülközője. Azzal vesszük ki a kádból és a textil pelussal törlöm meg. Uszodában is ugyanígy törlöm meg.
2012. febr. 25. 17:16
6/12 anonim válasza:
A simákkal evés után megtörlöm az arcát, a mintásak használaton kívüliek, illetve én is a méréshez szoktam vinni, vagy ha megyünk kocsival valahová, akkor azért mindig van egy nálam.
2012. febr. 25. 18:19
7/12 anonim válasza:
13 hós fiam nagyon fogzik, azzal törölgetem az arcát nap közben. A nagylányom már sulis, a rajz órára is jól jött egy, mert szükség van textil ecsettörlőre! Ja és amikor ovis volt a lányom, rendszeresen textilpelussal kötötte be a "sebesült" plüss kutyusa lábát.:) Mondom én, hogy örök darab.:)
2012. febr. 25. 22:21
8/12 A kérdező kommentje:
Akkor megtartom őket :)) Már el akartam ajándékozni rászorulóknak. Én mindent odaadok másnak, közben meg még én is hasznát venném :))
Még 1 kérdés:
Mennyi a max. hőfok, amin mosni lehet egy textil pelust?
Törcsiket, konyharuhát 95 fokon mosok. Ezeket is hozzájuk tehetem?
2012. febr. 26. 08:51
9/12 anonim válasza:
Én 80 fokon mosom ezeket, de szerintem a 95 fokot is bírják. Elvileg kifőzhetőek, és a víz 100 fokon forr, tehát biztosan bírja a 95-öt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!