Milyen fogkrémet használtok? Mi a véleményetek az Auqafresh Kids 0-6 éves korig ajánlott fogkrémről?
Nálunk az egész család ELMEX-er használ!A babóm 11 hónapos, már van 6 foga, és én neki is elmex-et vettem.Azt hiszem ELmex kids a neve, de nem vagyok biztos benne! :)
Elég drága, de én nagyon meg vagyok elégedve vele.Nem vagyunk eleresztve, de a fogak ápolása nagyon fontos! :)
Arról amit leírtál nem tudok nyilatkozni, de mivel gyerekeknek van, ezért gondolom biztos jó...
Nenedent - baby
Jár hozzá egy ujjra húzható szilikonos fogkefe. Viszont iszonyat drága...
én a nenedentet veszem, ujjra húzható izé nélkül, talán 700.-ért.
ha jól emlékszem a aquafresh tartalmaz fluoridot, amit nem lehet használni míg nem tudja kiköpni. majd olyan 2,5 éves kortól használhatod ezt
(befeketíti a tejfogakat ha lenyeli)
2. vagyok - valaki megválaszolta tökéletesen helyettem.
Pont ma vettem a DM-ben 1750-ért :) Külön nem volt (bár én ezt a szilikonos fogkefét kerestem csak).
Szóval akkor gyorsan váltsak? Mi ezt használjuk fél éves kora óta, most 11 hónapos?
Lesz neki valami baja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!