Kinőtte a hordozót a 4 hónapos fiam, annyira szűk belül, vegyek másik hordit, de milyet? Vagy ülést inkább?
Én azt hallottam, hogy gyerekülésbe nem szabad kabátba bekötni a gyereket, mert így nem tudod olyan szorosan bekötni ahogy kell. Vastag pulcsit adjál rá, sapka, sál meg egy vastag pléddel takard be, a kocsiban úgyis meleg van.
Milyen márkájú ülésetek van?
Köszi. Hát egyszál vastag pulcsiban nem tudom hurcolászni benne a kocsiban se lesz egyből olyan meleg sőt...az én autóm nem valami hú de jó:)
Nincs olyan vastag overálban amúgy csak ilyen vékonyabban. Na de köszönöm a válaszokat, azt hiszem akkor 0-18 as ülés lesz, remélem az egy darabig kihúzza.
bocs, hogy megkérdezem, csak ilyenről még nem hallottam.
a hordozókban szokott lenni újszülött szűkítő, azt kivetted?
Első vagyok!
Barátnőmék 4,5 hósan cserélték ki a hordozójukat, ők is 0-18 kilóst vettek. Kb 8 éves korig jó.
Amúgy kabátban miért ne lehetne bekötni a gyereket? Állítani kell a pánton és ennyi.
Én aszerint állítom, hogy milyen vastagon van öltöztetve a gyerek. Most múlt 9 hónapos, mi még csak most cseréljük le a hordozót.
0-18kg-os tuti nem jó 8 éves korig!
2 évesem most nőtte ki, átlag 2-3 éves korig jó, mert magasságra növik ki, a fejük túlnő az ülés tetején, ezek alacsonyak. szóval hiába a súly, nyilván ettől hangzik jól
Első vagyok!
Bocsi, tényleg elírtam!!!!
3-4 éves korig jó a 18 kilós.
Viszont nekünk azt mondta az egyik eladó, hogy az sem jó, ami egészen 36 kilóig van, mert drága, és nem felel meg 0-36 kilóig minden korosztálynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!