Szerintetek kell egy 1 evesnek gyerek tarsasag?
Figyelt kérdés
A kislanyom 1 eves es nem nagyon tudunk masik gyerekekkel osszejarni.Kulfoldon elunk uj helkyre koltoztunk probaltam csoportokat keresni de eleg nehez talalni.A vedono azt mondta,hogy mindenkeppen kell neki gyerektarsasag.2012. márc. 21. 21:08
1/3 anonim válasza:
igen, nagyon kéne
nekem 5 hónapos a babám, elhordom könyvtárba baba-bábozásra, amúgy nem szívesen megyek a sok trendi kismama közé, de látom hogy Petrácskának nagyon tetszik a sok babaarc
valamit muszáj kitalálnod a lánykádnak
2/3 anonim válasza:
Most még annyira nem nagyon fontos, de biztos jót tenne neki. Viszont fél-1 év múlva már fontos lenne, hogy legyenk gyerekek között. Nem kell valami nagyon nagy dologra gondolni, elég ha a játszótérre mentek (ha van).
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem, 1 évesen még bőven elég, ha kimozdultok, jöttök-mentek, és embereket lát maga körül. A gyerekeknél a közös játék 3 éves kor környékén kezdődik, addig egymás mellett, de nem egymással játszanak. Ettől függetlenül persze figyelik egymást és tanulnak egymástól rengeteget, de szerintem 1 évesen még bőven nem kell ezen aggódnod. Olyan másfél éves kor körül már jó, ha többet lát gyerekeket, más babákat maga körül. Van még időtök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!