XIII. kerületi anyukák, hova jártok a gyerekekkel, ha esős, szeles idő van? Vagy csak szimplán a (gyerek) társaság kedvéért?
Nem tudom, mik a feltételei. Esetleg lenne-e ott egy kis helyiség, ahol kialakíthatnának egy játszóház szerűséget. Kerületi kártyával ingyenesen, kedvezményesen.(Szépen eljátszom a gondolattal...:))) De tényleg ideépítették ezt a nagy "kolosszeum"-ot és nem tudok róla, hogy lenne bármilyen kötetlen kisgyerekes foglalkozás...
Most felkeltetted az érdeklődésemet, kutakodok, lehet még fel is hívom...
Arra gondoltam, hogy írnék egy e-mailt a központi címükre. Előállnék a játszó szoba/ház ötelettel. Egyáltalán lenne-e rá lehetőség, tudnának-e erre egy termet biztosítani.
És ha ne adj Isten benne lennének, írnék az önkormányzat illetékes osztályára is(talán szociális??), hogy a felmerülő terembérlet, áram költséget fizetné-e, illetve játékok beszerzésére is tudna-e "adakozni". Még abban is benne lennék, hogy feleslegessé vált játékaink közül (ami még megfelelő állapotban van)vinnék be. És esetleg ez lehetne az 1x-i kezdeti belépő minden odalátogató kisgyerek és anyukájának, egy megunt, de még használható állapotban lévő játék.
De jó lenne, ha összejönne..:)))
ha gondolod a világcsücsökben is érdemes lenne érdeklődni! Ez a Váci úton van, a Lehel téri metrótól 3 perce.
Igen, én is nézegettem ezt az oldalt is.
Írtam egy érdeklődő e-mailt a Ram-nak egy játszóterem/játszóház kialakítására alkalmas teremmel kapcsolatban. Egyenlőre várom a választ. Ha nemleges választ kapnék, utána megpróbálom a világcsücsköt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!