Meddig lehet a 2 hónapos babám a pihenőszékbe, ami nem fekvő, hanem kb 30 fokba ül benne? Napi 2szer 30 percet csücsül benne, csak féltem a gerincét.
Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 20:27
1/4 anonim válasza:
Nem a gerimcenek art, hanem a mozgasfejlodesenek. Devenyes mondta, hogy ha sok idot toltenek benne a babak, akkor mivel mindent latnak, nincs meg a kesztetes, hogy kusszanak, masszanak es igy erjek el a targyakat. Nos, a fiam kb. 1-2 orat ult ilyenben naponta, 6 honaposan maszott es 10 honaposan ment, szoval ot egyaltalan nem korlatozta.
Egyebkent ha a gerince miatt aggodsz, akkor ne tedd, mert ugy van kialakitva, hogy nem terheli meg a gerincet. Ennyit nyugodtan lehet benne.
2/4 anonim válasza:
úgy tudom, hogy összesen ilyenekben (hinta, hordozó, pihenőszék) 1,5 órát :)
3/4 anonim válasza:
Szerintem meg annyit amennyit jól érzi magát. Ha kényelmetlen neki, jelezni fogja. AZ én babám pedig non stop kézben van, csak így tudjuk elviselni a hasfájását, nem napi 1,5, hanem napi 10 órát, akkor az milyen lehet a gerincének? Bele sem gondolok.....
4/4 kíváncsicska válasza:
Szerntem nem árt neki.Nekünk is van.Az enyém néha aludni is szokott benne.Az meg hogy nem készteti a mozgásra szerintem egy kicsit erős.Jó persze nem a kúszás részét, de nyúlnia kell a játékokér, és ha észreveszi hogy zörög egyre inkább nyúl felé.A mi pihenőszékünkön az egyiket meg kell húznia és akkor zenél.Mióta ezt észrevette élvezi (4 hónapos lesz hétvégén).Ja és persze ugye ha mozog hintáztatja is magát (ha olyan a szék)Szóval szerintem nem ártasz vele a babádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!