Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Altatnád 1 hónapos babás...

Altatnád 1 hónapos babás éjszakára kagylóüléses pihenőszékbe?

Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 17:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem, mert a gerincnek vízszintes helyzetben kell lennie. Nem szabad feleslegesen terhelni.
2012. jan. 12. 17:52
 2/19 A kérdező kommentje:
azt írja újszülött kortól.akkor sem?
2012. jan. 12. 17:53
 3/19 anonim ***** válasza:
0%

a mi babánk 4 hónapos és este csak hordózóban tudjuk elaltatni, mikor éjszaka fel kell akkor már az ágyban alszik vissza

első pár héttől kezdve így alszik csak el

2012. jan. 12. 17:55
 4/19 anonim ***** válasza:
89%

Nem altatnám.

Igen, újszülött kortól, de nem arra találták ki, hogy 12 órán keresztül abban legyen. Na meg ha így szokja meg, később nem tudod majd kiságyban altatni.

2012. jan. 12. 17:56
 5/19 anonim ***** válasza:
93%

Dehogyis!!!

Úristen, ki ne találjatok már ilyet!

Nappal is csak korlátozott ideig szabad hordozót használni, a babának vízszintesen kell feküdni.

Figyelj, szerintem menjetek el gyerek ortopédiára, és kérdezzétek meg az orvost, mert ha egyáltalán eszetekbe jut ilyen butaság, akkor úgysem fogtok nekünk hinni...

2012. jan. 12. 17:57
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 3-as, jobban jártok, ha most változtattok az elalvási szokásokon, mert később nehezebb lesz.. Tapasztalat.
2012. jan. 12. 17:58
 7/19 anonim ***** válasza:
Én biztos nem!
2012. jan. 12. 18:00
 8/19 anonim ***** válasza:
43%

semmiképp! Te aludnál egy fotelban egész éjszaka?

Az ő pici gerincének is ugyanúgy rossz lenne a hordozóban aludni.

Azért hordozó, hogy akkor tedd bele, ha viszed valahova. A kocsiban pl.

Az ágy meg azért ágy, hogy abban aludjon. Esetleg mózeskosárban, ha "elveszik" a nagy hely miatt.

2012. jan. 12. 18:06
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
én altatnám, altattam is, igaz csak délután és miután elaludt (5, max 10 perc) áttettem a kiságyba. azt írják, hogy napi fél órát lehet hordozóban, szóval ez az 5-10 perc nem hiszem, hogy kárt okoz. de benne nem hagynám éjszakára, nem is tettem és neked se tanácsolom, az már tényleg nagyon káros
2012. jan. 12. 18:36
 10/19 anonim ***** válasza:
36%

10 hónappal ezelőtt még én is azt írtam volna, hogy ÚrIsten ...

Azóta van egy 9,5 hónapos Fiam, aki bizony rengeteget aludt a hordozóban, elhihetitek, hogy nem viccből tettem bele ... És nincs baja a gerincének, viszont az megváltás volt, amikor végre elaludt a hintáztatás közben.

2012. jan. 12. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!