Mikor kezdtétek a babátokat játszószőnyegre, pihenőszékbe rakni?
Egyiket sem használtam sosem. Ha a konyhában főztem beletettem a babahordozóba és odatettem a szekrényre, vagy egy vastag plédre a földre, vagy a járókába és fölé lógattam játékokat. Újszülött korától kezdve. Már amikor nem aludt épp az ágyában. :)
A játszószőnyeg és pihenőszék sztem felesleges pénzkidobás
Visszanéztem most a fényképeinket. Játszószőnyegre 2 hónapos korában tettük kisfiamat, de nem a földre. Kinyitottuk az óriási kanapét a nappaliban, annak a belső sarkába raktuk a játszószőnyeget, azon volt kisfiam.
És ahogy néztem a képeket, már 2,5 hónapos korában megvolt a pihenőszékünk is.
3 hónapos korára már le kellett tenni a nappaliban szőnyegre, és habtapira - arra rá a játszószőnyeg -, mert legurult egyszer az ágyról. (Gondoltam még úgysem tud forogni - de tudott sajnos.)
Pihenőszéke nem volt, ha úgy adódott, hog nyűgös volt, akkor a hordozóban volt velem kint a konyhában
Játszószőnyeg gyanánt meg ott volt a földre leterített pokróc.
Játszószőnyegre 8 hetesen.
Pihenőszékbe 10 hetesen. Oltári hasfájós volt, és a szék rázta a popsiját pociját rendesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!