Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok a TÜNDE keresztn...

Mit gondoltok a TÜNDE keresztnévről?

Figyelt kérdés

Mi jut eszedbe róla? Tetszik, nem tetszik? Milyen embert társítasz hozzá?

Ez a név tetszett meg nekem nagyon...

2012. márc. 20. 15:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Tünde vagyok, és ki vagyok békülve a nevemmel. Gyerekkoromban néha zavart, hogy sok Tünde volt a környezetemben, ugyanis a 70-es években elég gyakori volt. Ma már inkább ritkának számít.

Általában Tündének szólítanak, nagyon ritkán Tüninek (ez onnan jött, hogy az unokatesóm kiskorában nem tudta rendesen kimondani a nevem), és van egy ismerősöm, aki következetesen Tündérnek szólít.

Szerintem nem rossz név.

2012. márc. 22. 17:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Megmondanátok miért kellett lepontozni? Olvassátok el a kérdést, én arra válaszoltam. Azért mert nekem nem tetszik a név valamiért nem kell leszólni...Semmi kivetni valót nem írtam. Megkérdezte a kérdező, hogy mi jut eszembe róla. Leírtam.

De tudjátok mit pontozók? Legyen ez a legnagyobb örömötök az életben.

(Elnézést a kiakadásért de az ilyeneket feltudom magam húzni...)

2012. márc. 22. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!