Mit gondoltok az Ottó keresztnévről?
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 11:44
1/14 anonim válasza:
Gyereknek nem adnám, felnőttnek átlagos, semmitmondó.
2/14 anonim válasza:
Szerintem egy ritka, jó hangzású, szép név, barátomat is így hívják :)
3/14 anonim válasza:
az első osztályos olvasókönyvem jut eszembe róla. Ottó tollat lát. Ez volt benne.
4/14 anonim válasza:
Nem tetszik. Számomra hülyegyerek hangzása van.
5/14 anonim válasza:
Off: Hány keresztnevet irtok még ki?? ma ez a 4. amit látok.
Otto-nem tetszik, Tóth Ottó jut róla eszembe.
6/14 anonim válasza:
Olyan mókás - és ez keresztnév esetében nem hiszem, hogy jó. max egy tündibündi kiskutyának tudnám elképzelni, embernek nagyon komolytalan, jól írta valaki fentebb, hogy "hülyegyerek"-hangzású: ez valahogy az én véleményem is.
7/14 anonim válasza:
Van egy gondozottam: Rácz Ottó. Nem nagyon hülye, csak rendesen. Folyton a nevét hangoztatja, valahogy így Rács otó.
8/14 anonim válasza:
Nekem eléggé vicces :) Nem rosszból.
Az jut róla eszembe, hogy:
-Ottó etté'?
-Nem, két T.
:D
Na viccet félre téve, nincs bajom vele, de nem adnám a gyerekemnek. Bocsi, ha így hívnak. :)
9/14 Kriszti83 válasza:
Nekem egyből a lOTTÓ jut eszembe... nem tetszik.
10/14 anonim válasza:
Nekem tetszik. Elegáns hangzású és nem minden második ember rohangál ezzel a névvel. Szerintem különben vissza fog jönni a divatba :)
Mi is gondolkodunk a férjemmel, hogy a fiunk Ottó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!