Mit gondoltok a Rella női keresztnévről?
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 11:18
1/27 anonim válasza:
Ez minek a rövidített változata?
2/27 anonim válasza:
Soha nem hallottam,de nekem nagyon tetszik.Ha lányom lesz,tuti ezt adnám:-)
4/27 anonim válasza:
Soha nem hallottam, de így elsőre a Wella sampon jut róla eszembe. Nem tetszik, egyáltalán nem nőies.
6/27 anonim válasza:
Nekem az umbrella (esernyő) jut róla eszembe. Ha ezt adod neki szerintem nehéz lesz a gyerekkora :)
7/27 anonim válasza:
Szerintem nem rossz, de függ attól is, hogy milyen vezetéknévhez adod, ha lágyabb hangzású a vezetéknév pl:Szabó, akkor jó, ha keményebb pl: Horváth akkor nem annyira, de a lényeg az Te mit szeretnél!!!
8/27 anonim válasza:
Érdekes. Kicsit fura az R-kezdőbetűvel. Amúgy nem rossz, a rövidsége miatt. Olyan érzésem van, mintha valamilyen hosszabb néve becézett változata lenne (nyilván az is).
Én tuti nem adnám ezt a lányomnak, nem stílusom az ilyesmi.
10/27 anonim válasza:
Ismerek egy lányt, akinek ez a második neve, de nem használja, mármint nem szólítja így senki. Amikor megtudtam, hogy ez a második neve, meglepődtem, mert bár tudtam, hogy van ilyen név, nem találkoztam senkivel, aki viselné is. Nekem tetszik, bár én nem adnám a gyerekemnek, de ettől függetlenül szerintem jól hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!