Mit gondoltok a TÜNDE keresztnévről?
Mi jut eszedbe róla? Tetszik, nem tetszik? Milyen embert társítasz hozzá?
Ez a név tetszett meg nekem nagyon...
Semmilyen névhez nem társítok embereket! Nem a névtől függ,hogy milyen ember valaki,hanem a neveléstől.
Több azonos nevű ismerősöm van,de mind másmilyen természetű és viselkedésű.
Nekem tetszik.
Unokatesóm Tünde, őt Tüntünnek hívjuk, egyszerűen olyan aranyos csaj és ez illik rá. :)
Nekem a kisebbik lányomat így hívják :)
Ha tetszik neked, ne hagyd, hogy bárki/bármi eltántorítson!
A nagyobbik lányom nevére anyósomék húzták egy darabig a szájukat (mondván, hogy öregasszonyos - de csak mert gyerekkorában náluk a faluban volt 2-3 olyan nevű öregasszony.) A Tündére meg anyukám fintorgott, mert hogy neki a Kiszel Tünde jut róla eszébe. Mondtam neki, hogy túl sok Story magazint olvas, és itt lezártam a vitát.
Ma már persze esze ágába sem jutna összehasonlitani őket, sőt, szerintem le is tagadná, hogy ő ilyet valaha is mondott. :)
Tündéket sokáig nem szerettem. Sajnos egyik Tünde ismerősömmel sem volt jó kapcsolatom, mert csak negatív dolgokat láttam és tapasztaltam tőlük.
Van egy lányom (8 hónapos) és a védőnőnk Tünde. Kezdetben nem nagyon volt szimpatikus, nem örültem neki. Nyilván a rossz "élmények" miatt a Tündékkel kapcsolatosan.
Mára már imádom és rettentően jó védőnő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!