Ti jártok (egészséges) tanácsadásra?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert nekem eddig eszembe sem jutott vinni a babám (3 hónapos), de az oltásnál is láttam pl., hogy tök sokan arra várnak. Miből áll, hasznos?2012. márc. 20. 15:15
21/22 anonim válasza:
Oké írtátok ,hogy kötelező.Na de akkor mért nem mondja nekem senki?????????Megnéztem az oltási kikönyvét,nincsenek beírva,hogy most ekkor és akkor kell bemenni.:(Tök megijedtem!!Azért a védőnönk aki áprilistól Nyugdíjba megy,modhatta volna,hogy kötelező :((
22/22 anonim válasza:
A kötelező dolog, az nem azt jelenti, hogy börtönbe csuknak, és elveszik a gyerekedet, ha nem viszed. Akkor kimegy a védőnő, és ennyi. A védőoltás, az kötelező, azaz, ha nem adatod be, akkor kimennek, és beadják. Ennyi. Nem kell ezt túllihegni.
Én már 2-szer írtam ide, 0 %-ban vagyok hasznos, most is lehet lepontozni.
Jó ötlet a tetszik-nem tetszik cím.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!