Kinél mikor bújt ki az első fogacska?
Figyelt kérdés
Szerintem a fogzás bántja 1-2 napja a babámat, de még kicsit korainak találom. Szombaton lesz 4 hónapos. 1-2 napja nyűgösebb az átlagnál, az ínye is megduzzadt alul, még az eddigieknél is jobban folyik a nyála, és sokszor dühösen tömi a szájába az öklét, és mindent ami a keze ügyébe kerül... éjszaka is fel-fel sír néha, de aztán mire átérek a szobájába magától visszaalszik.2012. márc. 20. 10:08
1/9 anonim válasza:
6 hónaposan de 3 hónapos korától fogzott.
2/9 anonim válasza:
4,5 hónapos volt, mikor az első foga áttörte az ínyét. Nekem 4 hónaposan bújt ki az első. Egyáltalán nem korai. Egyébként már simán bánthatja a babádat a fogzás akkor is, ha csak néhány hét múlva fog kibújni. Attól még ő érzi, hogy valami készülődik, feszül.
3/9 anonim válasza:
5,5 hósan bújt ki, de már 3 hótól küzdött vele, a doki is mondta, hogy már látni, hogy készülődik a foga kibújni.
4/9 anonim válasza:
4hónaposan az alsó kettő,6hónaposan a felső kettő és most 7hónaposan felül még egy.
5/9 anonim válasza:
Az én lányom 8 hós lesz a héten, de még egy foga sincs, pedig már jó ideje (karácsony óta) mindig azt hiszem, hogy a foga bántja... :(
6/9 anonim válasza:
Kislányom tegnap töltötte be a 9. hónapot, de sehol egy fogacska , még csak jelét sem látjuk, leszámítva, hogy alul két kis fehét csík látszik az ínyén elől , de ennyi, se duzzanat, se nyálzás... mikor lesz ebből fogacska??? :)
7/9 anonim válasza:
A lányomnak 9,5 hónaposan jött ki az első, 1 hét múlva a második (alsó kettő). Előtte már kb. 3 hónapos korától kezdve mindig minden bajára ráfogtuk, hogy biztos a foga. :)
Most lesz a héten 13 hónapos, még mindig az a két foga van. De a héten nyűgösebb a szokottnál, megint ráfogom arra, hogy a foga bántja. Bár nyoma sincs. :D
8/9 anonim válasza:
Az én lányom a jövő hét kedden lesz 17 hónapos. Az 1.születésnapja előtt két nappal jött ki az első foga, most bújt ki nemrég a 8., s már hamarosan jön a 9. is, már nagyon meg van neki duzzadva. Ilyen tüneteket nálunk is pródukált már 4 hónaposan is, sőt nyálzott is, mégis csak ilyen későn jöttek ki a fogacskáink. Hát mindenkinél más és más.
9/9 anonim válasza:
Kisfiam 7 hónapos volt,mikor az első kijött a másodiknál 7,5 hónapos, a harmadiknál 10 hónapos a 4 teteje látszik már most 11 hónapos.Szegénykém 3 hónapos kora óta küzd a felső 2 foggal,azóta be van duzzadva neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!