Hány hónaposan bújt ki az első fogacska? Van, akinél nem volt semmi jel? (nyűgösség, ilyenek)
6 hónapos a kisfiam és még nincs foga. Persze nem szeretnék siettetni semmit és nem is tudnék, de most olvastam Vida Ági blogjában, hogy 5-6 hónaposan kint szoktak lenni az első fogacskák.
Nálatok hogy volt? Nyála folyik, mindent megenne, minden rág, de nem nyűgös, jól alszik. Lezajlódhat ez így is? :)) Remélem.......
1. baba: 6hósan 4fog.
2. baba: kereken 10 hónaposan bújt ki az ELSŐ fogacska. 5 hós korától nyáladzik, rág mindent.
2 napja van icicpici fogacska:)
Látványos nyügősség egyik babánál sem volt, jelenleg sincs a 10 hónaposnál sem.
Szia!
Nálunk 8 és fél hós volt a kislányom mikor kibújt az első foga!Nem siette el a dolgot! :)
Nyála nem folyt egy fognál sem! Kicsit nyűgösebb volt, és előtte kb 1-2 napig hasmenése volt! Na nem durva, csak elég híg volt a széklete! Normaflore-t szoktam neki adni!
Februárban lesz 2 és fél éves, és 16 foga van!
Szerencsére mi viszonylag könnyen átvészeltük eddig!
5 hónaposan jött ki mindkét gyerkőcöm első 2 foga. A lányom már nagyobb, mind a 20 foga gond nélkül jött, a fiamnak talán most van kint a 7. (de nem tudom rendesen megnézni), eddig nem volt egyikkel sem gond nála sem. Csak sok-sok nyál, mindent rág, de ennyi. Étvágya jó, nem nyűgös, jól alszik.
Nálatok is biztos így lesz! :)
Ó, de szuper!!
Gondoljátok, hogy ha eddig nem volt vész (nyügi), ezután sem lesz?? :)
Lányomnál 8 hónaposan, nyűg nélkül. A többi se viselte meg, pedig nem hordott borostyánt :)
A fiamnak 3,5 hónaposan, látványosan nem szenved, de nagyon nyálzik, kicsit nyűgös.
Erre sincs szabály, van akinek 1 évesen jön az első.
3 hosan 3 fog
6 hosan 6 fog
10 hosan 14 fog
14 hosan 18 fog
nem viselte meg egyaltalan, nem volt nyálgép se, bár folyt a nyala rendesen
OSANITot es kamillagolyocskakat felvaltva adtam neki, en erre a kettore eskuszok :D
6 hónaposan bújt ki alul 2 fogacskája.3 hónapos kora óta ömlött a nyála és mindent megrágott.Előtte 2 héttel éjjelente 8x ébredt sírva.
8 hónaposan felül +két fog,szinte alig vettük észre.
10 hósan +2 fogacska felül,2 napig tartó magas láz,nyűgösség :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!