Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónaposan bújt ki az...

Hány hónaposan bújt ki az első fogacska? Van, akinél nem volt semmi jel? (nyűgösség, ilyenek)

Figyelt kérdés

6 hónapos a kisfiam és még nincs foga. Persze nem szeretnék siettetni semmit és nem is tudnék, de most olvastam Vida Ági blogjában, hogy 5-6 hónaposan kint szoktak lenni az első fogacskák.

Nálatok hogy volt? Nyála folyik, mindent megenne, minden rág, de nem nyűgös, jól alszik. Lezajlódhat ez így is? :)) Remélem.......

2011. dec. 25. 21:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az első foga 8 hónaposan jött ki,

a második 9 hónaposan

és most 3 egymásután kb 2 hét alatt. És mégegy kint lesz mindjárt, már az is iszonyúan duzzadt neki.

Eléggé megviselte mindegyik. Főleg most, hogy több is jött egyszerre.

2011. dec. 25. 23:09
 12/16 anonim ***** válasza:
9 és fél hónapos volt a lányom, amikor elindult neki az alsó két foga. Az első akkor ki is bújt, a második csak másfél héttel később, most pár napja. Az elsőt egész jól viselte, a másodikat már kevésbé. Szerintem viszont megint jön egy neki, és ezt kimondottan rosszul viseli. :(
2011. dec. 26. 08:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Kislányom első foga 8 hónaposan bújt ki. (Most 16 hónapos és 12 foga van).

Előjele annyi, hogy minden egyes fog kibújása előtt iszonyatos erővel harap a cicire! Ja, és éjszaka 5-10 alkalommal felébred... Volt úgy, hogy 20 percenként kelt... :(

2011. dec. 26. 09:43
 14/16 A kérdező kommentje:
Múlt héten nekünk is volt egymás után 2 olyan éjjel, amikor legalább 10X felkelt. Felsírt, de odamentem, cumit be, és aludt tovább. De semmi fog...
2011. dec. 26. 10:21
 15/16 anonim ***** válasza:
7,5 hónapos volt a kislányom, amikor kijött az első foga. 10 hónaposan 6 foga volt, majd eltelt 4 hónap nem jöttek a fogak, majd 2 alatt kijött még 10, de észre sem vettük egyiket sem, a 4 első zápfoga vagy örlőfoga (nem tudom , hogy hívják) úgy bújt ki,, hogy egy nagy nevetés közben vettem észre, hogy ott vannak. Most 1,5 éves van 16 fofa, de még egy álmatlan éjszakánk nem volt a fog miatt.
2011. dec. 26. 13:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Kislányomnak 4hónaposan bújt ki alul 2foga,de nem volt különösebben nyűgös előtte,inkább sokat rágcsált,masszírozta az ujjával az ínyét,de éjszaka aludt rendesen.Nyála már jóval hamarabb folyni kezdett,meg az öklét is tömte a szájába már 1.5-2hónaposan.De mire fogzani kezdett,addigra már nem nyáladzott annyit.
2011. dec. 27. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!