Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez már az első fogacska lehet?

Ez már az első fogacska lehet?

Figyelt kérdés
7,5 hónapos hölgyeményünk van, egyelőre még fog-mentes. :) Múlt héten pénteken voltunk az orvosnál nátha+láz miatt, akkor azt mondta a doktornő, hogy sehol nincs még fog. Ma viszont észrevettem, hogy alul az ínyén picit fehér folt van, ez a foga lehet már, ahogy átsejlik az ínyén? Olyan 2 milliméter körül van a kerek fehér foltocska. Sok helyen én azt olvastam, hogy vékony fehér csík lesz majd látható, de ez inkább kerekebb folt.
2011. dec. 10. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez már simán lehet. :o)

Főleg ha dudorodni is kezd...

2011. dec. 10. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk, mikor a fehér kis pöttyöcskét (én így neveztem :) megláttam, még egy jó hónap volt mire kis csíkocska lett. :)
2011. dec. 10. 22:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Huh, köszi a válaszokat. ^^ Akkor majd figyelgetjük a pöttyöcskét, végülis idő még van, olvastam hogy volt akinél egy éves kor után jött az első fog. Mi akkor kései fogadok vagyunk. ^^
2011. dec. 11. 07:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam két kis csíkkal (az alsó ínyén) született. Akkor ez a foga helye? 8 hetes és már nyáladzik, rágja a kezét, buborékokat fúj, nyűgi.
2011. dec. 13. 18:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Van olyan baba, aki foggal születik. :o)

Régen ezeket tartották boszorkányoknak. :o)

Szóval ritka, de van. Tehát egy 8 hetesnek is kinőhet...

2011. dec. 13. 19:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Kivétel mindig van. ^^ Én is olvastam, hogy van, aki foggal születik, van akinek meg egy évesen sincs még kint egy foga sem.
2011. dec. 14. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!