Első fogacska? Hogy viselte babád?
1. 7 hónapot alig töltötte be,már ki kandikált az első fogacska. Észre sem vettük,csak amikor már az ínyét áttörte! 8 hónaposan jött 3 foga egyszerre,akkor kicsit nyűgösebb volt nappal,enyhe hőemelkedése is volt,de semmi más.
2. 5 hónaposan jött ki az első,dettó,mint a nővérének-észrevétlenül.
Természetesen a nyáladzás megvolt 2-3 hónapos koruktól,ahogy az lenni szokott,de semmi más.
Üdv:3 lányos
Első foga 5 hónaposan jött ki. Ez a jobb alsó őrlő volt.
Hogy viselte?! Húúúúú ... 2 hónapos korától azt hittem, hogy megőrülök. 24 órából 6 órát, ha nem sírt miatta, akkor semmi. Mikor kibújt neki, aludt egyhuzamban kb. 6 órát és nagyon bekajált.
Előtte max. az éjszakákat aludta át (aminek örültünk) és alig akart néha enni. Mindent rágott, amit elért és a szájába tudott tenni.
Most 6 hónaposan jött ki az alsó középső foga. Ez kevésbé viselte meg. Szinte észre se vettük.
7 hónapos lesz 4 nap múlva és most jött ki reggel a mellette lévő.
Védőnő szerint még 1 hónap és kijön a felső kettő, plusz még 2-re mondta, hogy határeset. Nagyon duzzadtak neki.
Most (már) nem szenved, de az elsőnél ... én azt hittem, hogy itt a vég :|
3,5 hónaposan, 1 hete bújt ki az alsó kettő. 4-5 napig kevesebbet aludt, kicsit nyűgösebb volt, ill. éjszaka óránként felsírt:-( De ez csak 3-4 éjszaka, míg áttörte az ínyét.
Amúgy 2 hónapos kora óta mindent a szájába töm:-) Korábban csak ennyi tünet volt, hogy folyt a nyála és mindent betömött a szájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!