Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ez a járóka?

Milyen ez a járóka?

Figyelt kérdés
Ilyet szeretnénk venni: [link]
2012. márc. 19. 07:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem nem tűnik túl stabilnak, az én fiam tuti felborítaná, amikor rázza az oldalát. Akkor vegyél inkább sima hálósat, azt is lehet hordozni mert összecsukható, de legalább nem dől el.
2012. márc. 19. 07:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Valami ilyesmi? [link]
2012. márc. 19. 07:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Én hasonlókat vettem a babáimnak a Brendonban.Eredetileg utazóágynak hívták, de mi járókának is használtuk. Az egyik Micimackós a másik cirkuszos. Szerintem nagyon jók, stabilak! Járókának már nem használjuk, csak utazóágynak.
2012. márc. 19. 08:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, az elsőre linkeltre gondoltam! Nekem nagyon nem szimpi, amit másodiknak linkeltél. Furcsán áll a háló rész, egy csomó helyet elvesz a baba teréből.
2012. márc. 19. 08:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekünk valami hasonló van, mint az eredeti link. (ismerőstől vettük, nem tudom ilyen márkájú-e) Az elég masszív. Szüleimnél abban alszik (még csak 3 hós) de szerintem járókaként is jó lesz majd nyáron az udvaron. Könnyű kezelni, de jó nehéz.
2012. márc. 19. 10:12
 6/6 anonim ***** válasza:

nekünk ilyen utazó ágyunk van

[link]

és ilyen 6oldalú babakarámunk ami összecsukható,nagyon szeretjük,kb 2m2es saját helye van

[link]

olyat amit likeltél nem vennék,nagyon kicsinek tűnik

2012. márc. 19. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!