Ti vetettek járókát a babátoknak?
Elsőnek vettem, de mindig csak addig raktam bele, amíg felmostam. Meg néhányszor, mikor elmentem vécére.
Utána sokáig játéktárolónak használtuk, majd a második baba születésekor el is adtuk. Nem bántam meg. Most amíg felmosok, addig a kiságyba v az etetőszékbe rakom a picit.
Igen, és kb. 3 hónapig használtuk. Addig nagyon jó volt, mert nagy hasznát vettem és szerette is a lányom, de mikor megtanult kúszni-mászni onnantól kezdve inkább biztonságosabbá tettük a lakást és mehetett amerre akart.
De amíg egy helyben volt a lányom, addig jó volt, hogy nem kell letennem mindig a földre.
Valahol jó, hogy vettünk, de amúgy anélkül is ellettünk volna.
Igen!
Szerintem ha van hely hozzá a lakásban akkor nagyon praktikus dolog!nekem kb 3 hónapos kora óta benn e volt a babám amikor nem aludt,evett!Keresztbe tettem rajta egy pálcát és arra kötözgettem játékokat,csörgőket,lufikat illetve oldalra is,hogy ösztönözze a forgásban!Amikor a konyhában voltam akkor ott volt velem!Nekem nagyon bevált bár amikor már elkezdett kúszni-mászni egyszerűen 1 percre sem maradt meg benne,visított úgyhogy onnantól kezdve nem használjuk!Bár mi nem vettük hanem kaptuk rokontól,de itt sok anyuka írja akiknek még később is megmarad benne a gyerkőc,hogy nagyon jó akkor mikor gyorsan felporszívóz vagy felmos vagy kiszalad a postáshoz!Szóval sztem jó dolog!
Mi kaptuk, úgyhogy adott volt.
Nagyon szerettem, már két gyerekkel is az 1x1-es fa járókát.
Nagyon praktikus volt baba és kisgyerek korban egyaránt. Másfél-két éves koráig a nagynak nagyon bejött, a pici 15 hónapig használta (karácsonyfa miatt összecsuktuk, majd nem vettük már elő).
Érdekes módon a gyerekeim, ha fáradtak voltak, szinte bekéredzkedtek. Napközben ott játszottak és el is aludtak bele sokszor. Akkor csak félre toltam/kivettem a játékokat, rá a takarót és kész...
A kicsi lányomnak meg arra is jó volt már, hogy ha a nagy nem hagyta békén (mert bár jó szándékkal akart játszani, inkább csak piszkálta, vagy elvette a játékait), ott nyugta volt.
Mindkettő abban tanult meg felállni és oldalazva járni.
Takarításkor meg együtt beraktam egy és három évesemet a "kis kuckóba".
Nekünk kicsi a lakásunk, a járóka központi helyen volt, onnan mindent láttak/hallottak, így nem érezték elkülönítésnek.
Persze fél éves kor után egyre többet voltak "szabad lábon" a lakásban, csakhogy akkor egyrészt állandóan figyelni kellett (kicsi lakás miatt rengeteg "veszélyes dolgot" nem tudtunk máshová, vagy feljebb pakolni), másrészt meg mivel babaként az volt az "otthonuk", csak ritkán tiltakoztak, hogy egy rövidebb időre (pl. takarítás) betegyem őket.
A harmadikat várom, biztos hogy megint használatban lesz.
Amúgy ez egy jó darab, most kölcsön adtuk a szomszédba, eddig már 6 gyereket kiszolgált, de kifogástalan...
Ja, és amit lefelejtettem: állítható 3 fokozatban, ez is nagyon fontos funkció, a kisbaba nem padlóvonalban van!
Nem, sztem tök felesleges. És még kicsi is (1x1m). Nagyon jól elvan a lakásban, mászkál a földön, köztünk, nem egy ráccsal elkerítve...:/
1x1m r*hadt kicsi. Egy nagyobbat meg hova teszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!