Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babajárókát ki mennyire...

Babajárókát ki mennyire használta ki?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy a járóka mindenképpen kell a babának, mert így megtudom védeni a balesetektől,amik a lakásban vannak.Amikor csak a babával foglalkozom akkor nem fogom bele tenni, de amikor nem érek rá, szerintem úgy biztonságosabban eljátszik a kicsi. Mi a véleményetek erről?

2012. jan. 28. 09:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nagyon praktikus,sok hasznát vettem ha várt a lakás betettem őket és volt hogy 1-1,5 órát is elvoltak benne:))
2012. jan. 28. 09:47
 2/14 anonim ***** válasza:
Praktikus napi fél egy órát és vagy 2 benne elszöszmötöl 16 hós csaj
2012. jan. 28. 09:48
 3/14 anonim ***** válasza:

Az en fiam nem igazan szerette, nem jott be neki. A teraszon akartam egyebkent hasznalni.

Viszont mi olyat vettunk (szerencsere), ami fem es atalakithato terelvalasztonak, ugy sokat hasznaltuk. A nappalit teljesen bababiztossa tettuk, a konyhat levalasztottuk ezzel, igy ha foztem, akkor is vegig lattam a gyerekeket, jol eljatszottak, lenyegeben egy legterben voltunk, volt egy hatalmas teruk, de nem tudtak a tuzhely kornyeken jarkalni szabadon.

2012. jan. 28. 09:59
 4/14 anonim ***** válasza:

teljes egészében, délelőtt és délután 2-2 órát biztosan eltölt benne

13 hós

2012. jan. 28. 10:05
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekünk a fiamnál(3éves) járókát vettünk de nem maradt meg benne mindig csak sírt pedig benne voltak a játékai is korán megtanult járni és nem volt tere benne pedig a nagyobb fajta volt.Most a lányunk 6 hónapos babakarámot vettünk ebben mindketten biztonságban tudnak játszani és ezt is ott helyezem el ahol szeretném,nyáron az udvaron is jól el lehet őket keríteni vele.habszivacs szőnyeget vettünk az egyik felébe a másikba meg az autópályás szőnyeg lesz.
2012. jan. 28. 10:09
 6/14 anonim ***** válasza:
Hát igen, az enyém sem akart benne megmaradni először, de elég hamar rájött, hogy kár a hisztiért.
2012. jan. 28. 10:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Én javaslom a babakarámot, ha van elég helyetek hozzá. min. 180*180-ast tudsz belőle összerakni, de ezt növelheted akkorára, amekkorára szeretnéd (plusz elemeket lehet hozzá vásárolni).
2012. jan. 28. 10:46
 8/14 anonim ***** válasza:

Mi egyáltalán nem használtuk ki. A fiam nem szeretett benne lenni, én pedig nem eröltettem. Ha főztem, takarítottam, mindig szeretett körülöttem lenni. És én is szerettem, ha ott van :-)

Egyedül akkor raktam bele, amikor vasaltam, nehogy magára rántsa.

2012. jan. 28. 12:03
 9/14 anonim ***** válasza:
Nagyon bejött. Nekünk fa volt és elég tágas. Ha nincs segítséged napközben, szerintem érdemes venni. Az mmajd elválik, hogy szeretni fogja-e...
2012. jan. 28. 12:05
 10/14 anonim ***** válasza:
nekünk nem volt. Nem is fért volna(2,5 szobás panel). De nem is hiányoltam. Ha olyat dolgom volt, akkor a kiságyban volt. Amúgy meg szavadon kóricált, mászkált ott ahol voltam. Sosem érte semmi baleset.
2012. jan. 28. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!