Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babajárókát ki mennyire...

Babajárókát ki mennyire használta ki?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy a járóka mindenképpen kell a babának, mert így megtudom védeni a balesetektől,amik a lakásban vannak.Amikor csak a babával foglalkozom akkor nem fogom bele tenni, de amikor nem érek rá, szerintem úgy biztonságosabban eljátszik a kicsi. Mi a véleményetek erről?

2012. jan. 28. 09:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
12.56-os vagyok. A kiságyban sem volt sokat alváson kívül. Talán 20-30 percet kellett benne eltöltenie. Amikor főztem akkor is ott volt velem. Simán elpakolta a műanyagkotlákat 1 órán keresztül is:-)
2012. jan. 28. 12:59
 12/14 anonim ***** válasza:
járólapos a konyhánk, félek, h felfázik, rácsöppen, ráesik valami, járókában van, naponta kb 2*fél órát, néha többet is kibír, ez alatt főzök, mosogatok, nagyon bevált, igaz, idejében el kell kezdeni a szoktatást, 3-4hónapos koráig.Nekünk hálós, nem fa.
2012. jan. 28. 13:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Miénk fából van 120*120 cm-es ,nagyon bevált...
2012. jan. 28. 18:21
 14/14 porcukormókus ***** válasza:
Én sok hasznát veszem, jó korán elkezdtük beleszoktatni a 8hónaposomat, szeret benne lenni nagyon!
2012. jan. 28. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!