Pihenőszéket, játszószőnyeget meddig használta a babátok?
Nekünk pihenőszékünk nem volt, mert addig gondolkodtam, hogy kéne venni, hogy végül kifutottunk az időből, és már nem volt rá szükség.
Játszőnyegből kétfélét vettem, az egyik egy Blossom Farm Pogo kutyás játszőnyeg volt, amit félbehajtva rá lehetett tenni a kiságy egyik oldalára, és akkor olyan volt, mintha állna a kutyus. Vagy pedig kiterítve a földre. A farkában csengő, a fülét megnyomva pedig háromféle dallamot tud lejátszani, miközben villog az orra. A testén különböző színű és mintázatú körök (zörög, sípol) Nagyon szeretjük. 15 hós a lányom, a mai napig használatban van a szőnyeg.
A másik szőnyeg egy TafToys játszószőnyeg volt, kültéri, arról tudok képet linkelni:
Alja vízlepergető, egész nyáron kint volt velünk. Olyan szőnyeg, amit biztosan nem fogok eladni, egész ovis korig vagy tovább jó lesz. :-)
Mindkettőt használtan vettem a vaterán.
pihenősékünk nem volt a gyerekeknek, és nem is fogok venni a kicsinek sem.
Játszószőnyegünk zenélős chicco volt, még most is játszanak vele pedig már 5 évesek. Kitettük faliszőnyegnek a falra.
Köszi a válaszokat!
Most 6 hónapos a kislányom, és már nem nagyon érdekli. Akkor kölcsönadom egy ismerősömnek, aki most szül.
Szerintem sem kell már nekünk sem. Inkább a földön izmozik a mászáshoz.
A pihenőszéket kb. 5 hónapos koráig használtuk, aztán már nem maradt meg benne (érdekes, mert a hintában meg igen, hintáztatás nélkül).
A játszószőnyeggel még 7 hónaposan is játszott néha, bár akkor már inkább leszedte a figurákat, meg magára húzta a szőnyeget. :)
Játszószőnyeget 8 hetes korától 10 hónapos koráig.
Pihenőszéket 2,5 - 3 hónapos korától úgy 15 hónapos koráig. Azért adtam csak el, mert rákattant a hintalóra és azt vettem az árából :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!