Kell-e "erőltetni" hogy a babám hason is feküdjön? 2 hetes, de nagyon nem szereti.
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 14:37
11/14 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok, nekem meg pont azt mondták hogy ha nem büfizett eleget hason még ki tud jönni és hanyatt fekve nyelhet félre na most mi az igazság?
12/14 anonim válasza:
ez azért érdekes, én ilyet még sose hallottam, pedig 2 gyerekem is van. Az rendben, hogy a bölcsőhalál miatt nem ajánlott hason altatni, de hogy hasra sem tenni egyáltalán? Erről én még csak az ellenkezőjét hallottam/olvastam. Egy babának igenis kell hason lennie, így erősödik a nyaka és a háta.
13/14 anonim válasza:
ikres anyuka szerintem félreértetted a dokid, ugyan mit nyelne félre a pici hason? A felesleges levegőt, büfit így sokkal könnyebben kiadja, ráadásul könnyebben megtanulja megemelni a fejét, jobban látja a körülvevő világot.
14/14 anonim válasza:
nekem meg pont azt javasolta a védőnő is és a gyerekorvos is, hogy akkor is tegyem időnként 5-10 percre hasra, ha nem szereti, mert úgy fog erősödni a kis nyaka, ha emelgeti, és hasról fog elkezdeni kúszni-mászni
az én fiam se szeret hason lenni, de minden nap próbálkozunk és már egész szépen elvan hason is, gyönyörűen tartja a kis fejét és kinyomja magát - 2 hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!