Anyukák! Mi a véleményetek az alábbi dologról? /Tápszerezés/
Nem kicsit provokatív a kérdés, magadnak is beírhatod a másoknak kiosztott osztályzatokat. Olvasd el mit kérdeztél!!!!
Válasz: igen, rendesen fejlődik a babám, de MINDEGYIK tápszeres baba fejlődik.
Kedves undok, lehurrogó Anyukák. Nem gyanus hogy a kérdező megerősítést, megnyugtatást szeretne, nem pedig hogy neki essetek? Lehet nem a legmegfelelőbb szófordulatot használta, de azért ez mégis túlzás hogy milyen hangnemben válaszoltok neki.
Kérdésre: 3 hetes kora óta tápszeres a babám, most lassan 1 éves, szépen fejlődik, jó súlyban van, beteg még csak egyszer volt, igaz azt tőlem kapta el.
Kedves válaszolók!
A kérdést nem provokatívnak szántam :)) Odatettem a "rendesen" szócskát. Avagy: gyarapszik-e tőle a súlya rendesen ? :-)
Aki próbált "megvédeni" annak köszönöm, jól látja; megerősítést , segítséget szerettem volna. Van azért1-2 értékes válasz, akik őszintén , de jókat írtak.
Sajna mi is tápszeresek lettünk 3 hetes kortol és gyönyörüen fejlödik. Nyugi nem árt amugy olvastam a dobozt tényleg az anyatejhez hasonlo,ill. van benne K-vitamin és ezért majd nem kell adnod a babának,ha tápszeres marad még is.
Az anya tejesek kell adják a K-vitamint.
3 honapos és pocira fordul meg vissza.
Kedves anyuka! A tápszer igen is egészséges,nincs annyi hasmenés tőlle mint az anyatejes babáknál.A tápszer melett azt ehetsz meg ihatsz amit akarsz,még véletlenül sem rontod a pocit és még hasfájos sem lessz tölle.
Kemény a széklet:egy kis köménymagos tea és hasi csepp,meg is oldotta a problémát.Az anyatejes babák többsége nyálkás hasmenés és sugár hányás.A pocak fájás is gyakrabb.
A tápszer egyenlő az anyatejjel,söt tutibb az összetétel,mint hogy szoptatáskor olyant ennél véletlenül amiröl nem is tudod,hogy mekorát ártottál a babának.A tapasztalatok szerint a tápszeres babák fejlödése jobb,nem tul etetett,mert szabályzod és az idő közötti etetés is zabályozott.Ez van,de én is szeretem,ha valaki zökkenő mentesen végig szoptat.De ha nem akkor inkább tápszer és még K-vitamint sem kell adnod mert a tápszerben megtalálható az anya tejben nem.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!