Mennyit iszik 5 hónapos babátok?
Szia,
Az én kislányom 4,5 hónapos, reggel-délben-este tápszer, tízórai tejpép, uzsonna zöldség v. gyümölcs, inni tízórainál és uzsinál kap, össz. 150-200 ml iszik ilyenkor :))
Múlt héten pont egy ilyen kérdést írtam ki én is. Az én babám 7,5 hónapos, még mindig napi 3 alkalommal eszik tápszert, általában 180 ml körül, pedig 210-et készítek neki. Ő tízóraira eszik tejpépet, gyümölcsöt vagy babakekszes, gabonás gyümölcsöt. Uzsonnára pedig főzelék, vagy natúr vagy husival. De hogy inni nem akar.
Nekem azt tanácsolták, hogy próbáljak neki gyümölcslevet vagy teát adni, próbáljam itatópohárból, sima pohárból, cumisüvegből. Semmi sem válik be. Tegnap nagy nehezen 30 ml-ert meg ivott. És nap mint nap száraz a pelusa. De egyébként nagyon jó kedvű, játékos, mosolygós.
Én már nem tudok mit kitalálni, ha van tapasztalatod kérlek oszd meg velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!