2 hónapos babátok hogy emeli a fejét az enyém 10 hetes és cak úgy emeli hogy jobra fordítva, és nem igen fordítja balra. Normális ez?
Azért mutasd meg a dokinak!
Az enyém sem akarta, csak egy oldalra, aztán kiderült,hogy ferdetartása van. Valószínűleg így feküdt a méhemben és megrövidültek az izmok az egyik oldalon.
Mi Dévényre járunk, már rengeteget fejlődött!
Szia!Most lesz pár ijesztő válasz és lesz megnyugtató is én ugyan ebben a cipőben jártam másfél hónapja és most nagyon szépen emeli a fejecskéjét (3,5 hónapos)pedig még 2 hete is csak jobbra akarta emelni és mindig játszottam vele hogy balra tetem a csörgőt vagy zenét kapcsoltam és átfordította a fejét a jobb oldalra meg akadályt párnát vagy összetekert pelenkát hogy ne fordítsa vissza csak nem volt kényelmes neki így hagytam hogy magától belejöjjön.Most sem szeret hason lenni csak ha úgy teszem őt hogy rajtam fekszik és beszélek hozzá így már elég sokáig feltartja a buksiját olyan édes mikor szembe néz velem és bólogat :)de például ülve vagy kézben már régen tartja nagyon szépen.
Ne aggódj és ne sürgesd majd csinálja ha akarja!:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!